Simona Ionescu / Redactor Șef

„Prințesa comunistă” despre petrecerile cu ambasadori și miniștri. „Sunt sexy la cratiță…”

„Prințesa comunistă” despre petrecerile cu ambasadori și miniștri. „Sunt sexy la cratiță…”
Oana Mizil supranumită și „prințesa comunistă” nu e doar frumoasă, ci și o gospodină desăvârșită. Vedeta le spune viitorilor pretendenți că e și „sexy la cratiță”.

Oana Niculescu Mizil a mărturisit că și-a făcut implant cu mulți ani în urmă, precum și acid în buze și și-a făcut ceva intervenții minore și la față. Și are și un ritual de frumusețe, păstrat de la bunica. Viitorul partener trebuie să știe că e și „sexy la cratiță”.

„Își punea pe ten tot ce avea în frigider”

„Bunica mea se spăla cu tărâțe pe față, apoi își spunea pe ten tot ce avea în frigider, roșii, castraveți. Gena mea este o genă bună, dar cred cu toată tăria că frumusețea vine din suflet, din feminitate. Iar ochii îți strălucesc când iubești, când ești bun”, i-a spus Oana Mizil lui Denise Rifai.

Dacă vine bărbatul potrivit, va îmbrăca din nou rochia de mireasă

De când s-a despărțit de Marian Vanghelie, Oana a declarat că nu a avut nici o altă relație, ocupându-se doar de fiica ei. Femeie frumoasă și cu carismă, este curtată „de mai mulți bărbați”, dar deocamdată nu e interesată de cineva în viața ei.

”Dar, niciodată să nu spui niciodată. Dacă vine bărbatul potrivit la momentul potrivit, atunci voi îmbrăca rochia de mireasă.

Sunt o femeie tânără, căreia îi place viața, pot să gătesc și pentru altcineva. Dar în acest moment sunt doar eu și fetița mea, dar dragostea e frumoasă și îmbogățește sufletul unei femei”, s-a destăinuit nepoata lui Paul Niculescu Mizil.

„Sunt sexy la cratiță”

Oana adorî să găteascî

Cât privește gătitul, Oana Mizil spune că a făcut cursuri de specialitate în Elveția, pentru a fi la înălțime. Adoră să pregătească specialități libaneze, italienești și se bucură că a fost acea persoană care l-a învățat pe Vanghelie să mănânce sănătos.

”Sunt sexy la cratiță, îmi place enorm să gătesc, mă relaxează. Primul meu soț nu mânca mâncare de pe o zi pe alta și trebuia să gătesc zilnic, iar cu Marian a fost la fel. Făceam două-trei feluri de mâncare, mese extraordinare.

Face magie în bucătărie

Mă suna și spunea: vezi că vine ministrul cutare, ambasadorul! Făceam masă protocolară. Eu spun că am o magie în bucătărie.

Am făcut mâncare georgiană, mâncarea libaneză o știu de la soacra mea, iar de Paște fac toate preparatele, de la ciorba de miel, cel mai bun drob, stufat, câte șapte-opt feluri de mâncare. Și cea mică are talent, se uită la mine, învață imediat și gătește”, s-a destăinuit Oana Mizil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre