Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Kate a povestit cum i-au depistat medicii cancerul. Sfâșietor

Prințesa Kate a povestit cum i-au depistat medicii cancerul. Sfâșietor
Vestea că prințesa Kate are cancer a provocat valuri de șoc în toată lumea. Într-un videoclip plin de emoție, Kate Middleton a vorbit despre marea provocare cu care se confruntă și a povestit cum i s-a depistat cancerul.

În această seară, Kate Middleton, soția prințului William și prințesă de Wales, a mărturisit public că a fost diagnosticată cu cancer. În video-ul urcat pe Instagram, Kate a povestit cum i s-a depistat boala teribilă. 

Aceasta a recunoscut că, deși operația abdominală a mers bine, în urma testelor efectuate ulterior, medicii au descoperit că suferă de o formă de cancer. 

„Testele de după au constatat prezența cancerului”

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că starea mea nu era canceroasă”, a spus Kate.

„Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele după operație au constatat prezența cancerului. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în stadiile incipiente ale acestui tratament”, a continuat aceasta. 

Vestea a șocat familia regală 

Prințesa de Wales a adăugat că vestea a zguduit familia, dar că acum toți s-au împăcat cu diagnosticul ei.

Ea a spus: „Acest lucru a fost, desigur, un șoc uriaș, iar William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteți imagina, acest lucru a luat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul.”

Kate este încrezătoare și a transmis că abia așteaptă să revină 

Catherine a adăugat că ea și familia ei și-ar dori intimitate în timp ce se luptă cu boala: „Sperăm că veți înțelege că, noi ca familie avem nevoie acum de ceva timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi finalizez tratamentul.

Kate este încrezătoare și a abia așteaptă să revină la îndatoririle ei

Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe recuperarea completă. În acest moment, mă gândesc și la toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer”.

„Vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța”

„Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu ești singur”, și-a încheiat prințesa mesajul. 

William este alături de soția sa în aceste clipe grele

Conform reprezentanților familiei regale, absența neașteptată a Prințului William de la un servici memorial din Grecia, de la sfârșitul lui februarie, a fost din cauza diagnosticului de cancer al lui Kate.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre