Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri incendiare despre prințul Albert de Monaco și soția sa, prințesa Charlene. I-a dat de gol un fost contabil al familiei regale

Dezvăluiri incendiare despre prințul Albert de Monaco și soția sa, prințesa Charlene. I-a dat de gol un fost contabil al familiei regale
Prințul Albert de Monaco și soția sa, Charlene, au primit o lovitură incredibilă de un fost contabil al familiei regale.

Contabilul Claude Palmero susține că a ținut carnete de notițe în timpul celor două decenii în care a lucrat pentru familia regală și a afirmat acum că prințul Albert avea un cont bancar separat pentru a-și plăti fostele amante și copiii. Probleme are și prințesa Charlene.

Prințul are doi copii de dinaintea căsătoriei sale. Fiul său, Alexandre, s-a născut în 2003, iar mama sa este fosta prezentatoare de emisiuni Nicole Coste. Jazmin este fiica prințului care a venit pe lume în anul 1993 din relația cu agentul imobiliar american Tamara Rotolo.

Nicole Coste și fiul său. Sursă foto: evoke.ie

Palmero acuzat că a deturnat bani

Anul trecut, Palmero a fost demis din rolul său în cadrul familiei regale și este acuzat acum că a deturnat bani. „Nu am luat niciun cent. Aceasta este o negare sută la sută. Nu sunt nici corupt, nici hoț, toate lucruri improbabile de care mă acuză astăzi pe nedrept familia princiară, pentru care m-am dedicat timp de două decenii”, a declarat acesta pentru Daily Mail.

La rândul său, prințul Albert a dat o declarațiile privind afirmațiile făcute. „Atacurile pe care domnul Palmero le face împotriva mea și împotriva statului Monaco și a instituțiilor sale arată adevărata sa natură și puținul respect… pe care îl are pentru familie și principat”, a spus prințul.

Prințesa Charlene, acuzații din partea unui fost contabil al casei regale

N-a scăpat nici prințesa Charlene de acuzații

Notele lui Palmero o vizează, de asemenea, pe prințesa Charlene, care a petrecut luni de zile într-un spital pentru „oboseală profundă”, susținând că i s-a acordat o alocație de aproximativ 1,4 milioane de euro pe an. Cu toate acestea, el susține că aceasta ar fi depășit această alocație și, în 2017, ar fi avut nevoie de aproape 600.000 de euro pentru a achita o descoperire de cont.

Potrivit Daily Mail, Palmero a scris în notițele sale din 2019: „Este o nebunie! Nu am niciun control asupra cheltuielilor prințesei”. Notele lui Palmero ar mai arăta, de asemenea, că într-o zi, în aprilie 2016, aceasta a cerut 70.000 de euro. Iar cu o altă ocazie, în 2020, Palermo ar fi înregistrat o plată unică către Charlene din partea lui Albert de 200.000 de euro, plus 4.900 de euro în numerar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre