Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry a îndrăznit să ridice tonul la Meghan Markle, iar ea l-a dus la psiholog – Noi mărturisiri incredibile!

Prințul Harry a îndrăznit să ridice tonul la Meghan Markle, iar ea l-a dus la psiholog – Noi mărturisiri incredibile!
Ce viață grea duce prințul Harry, spun astăzi bărbații din lumea întreagă. Dacă unul sau altul scapă dintr-o ceartă cu soția doar cu o mâncare rece, el a plătit un preț scump. O povestește chiar el, în cartea care urmează să fie lasată.

Prințul Harry a apelat la terapie după ce i-a vorbit „cu cruzime” lui Meghan Markle în timpul unei discuții în contradictoriu, dezvăluie el în cartea „Spare” (lb. eng Rezevră – Harry susține că a fost o piesă de rezervă pentru familia regală).

Ducele de Sussex scrie în carte, care va apărea pe 10 ianuarie, că „a devenit sensibil” și „a cedat” atunci când o conversație cu actrița din „Suits” „a luat o turnură neașteptată”.

Prințul în vârstă de 38 de ani își amintește că a fost „disproporționat, neglijent și furios” cu Markle, adresându-i-se „aspru”. Evident, nu a înjurat-o, însă criticile lui Harry au rănit-o profund pe actriță.

Disputa „devastatoare” s-a finalizat în 15 minute de stat separat

După ce au petrecut „15 minute întregi separat”, Harry și Meghan (41 de ani), au vorbit în cele din urmă în dormitorul lor.

„Ea era calmă, dar a spus pe un ton liniștit și nivelat că nu va suporta niciodată să i se vorbească așa”, scrie Harry, menționând că el „a dat din cap, aprobând”.

Markle i-a spus că nu va tolera acest comportament pe viitor și nici nu va „crește copii într-o atmosferă de furie sau lipsă de respect”.

Când fosta actriță l-a întrebat „de unde a venit” izbucnirea partenerului ei și dacă „a auzit adulți vorbind în acest fel… în copilărie”, prințul a răspuns: „Da”.

Regele a fost dur în timpul unei dispute”, spune Harry, iar el l-a imitat

„Venea de undeva din adâncul sufletului, de undeva care trebuia să fie excavat și era evident că aș avea nevoie de ajutor pentru această treabă”, își amintește Harry.

Când i-a spus lui Markle că a încercat să meargă la terapie atunci când William i-a spus să meargă, dar că „nu a găsit niciodată persoana potrivită”, ea i-a răspuns: „Nu. Încearcă din nou”.

„Când (Meghan) a spus: „Cred că trebuie să vezi pe cineva”, a fost ca reacție la o ceartă pe care am avut-o”, a explicat el în carte. „În acea ceartă, fără să știu despre asta, m-am întors la Harry de 12 ani”.

În luna octombrie a anului următor, ducele de Sussex a atribuit terapiei o nouă „încredere”, precum și „o perspectivă și o mare înțelegere” a valorii sale. Se pare că încă mai urmează ședințele de consiliere recomandate de soția sa.

Harry scrie cu sinceritate despre sănătatea sa mintală în „Spare”, de la consumul de droguri din trecut, la durerea provocată de moartea mamei sale, Prințesa Diana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre