Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry, motiv de mare supărare: micul prinț George va moșteni un cadou foarte important care îi era destinat lui

Prințul Harry, motiv de mare supărare: micul prinț George va moșteni un cadou foarte important care îi era destinat lui
În timp ce discuțiile despre zvonurile că regina Elisabeta a II-a ar dori să abdice în favoarea Prințului Charles devin tot  mai dese, pregătirile încep încet la Palatul Buckingham pentru ce va urma. 

Pe de o parte, majestatea sa a asigurat că soția lui Charles, Camilla va prelua titlul de regină consort, pe de altă parte se zvonește că Charles le va permite, totuși, prințului Harry și soției sale, Meghan Markle să se întoarcă în patria lor, preluând un rol hibrid între casa regală și societatea civilă.

Cele mai recente știri îl privesc însă pe micul prinț George, nepotul prințului Harry, căruia, de îndată ce Charles va deveni rege, i se va aloca un cadou foarte important care, înainte de Megxit, îi era destinat unchiului. Dar, odată ce acesta a decis să părăsească Marea Britanie și să se dezică de sarcinile regale, cadoul nu îi mai poate fi dat. ci va fi transferat, unui membru al familiei regale cu drepturi și titluri deplin asumate, scrie Elle.com.

Clarence House, cadou pentru prințul George

Potrivit Mirror, Prințul Charles și Camilla și-au planificat inițial ca reședința lor oficială din Londra să meargă la Harry și Meghan, odată ce ar fi urmat să preia noul lor post oficial.  Devenit rege, Charles plănuiește să se mute la Palatul Buckingham, apoi să păstreze Highrove ca reședință de familie. Asta însemană că actuala lor reședință londoneză, Clarence House, rămâne liberă.

Astăzi însă, pentru că Meghan și Harry s-au autoexclus din familia regală, planurile s-au schimbatnu le mai poate fi dată, explică experții regali. Ea îi va fi făcută cadou micului Prinț George.  În timp ce William și Kate plănuiesc să se mute din Londra, casa din oraș, Clarence House,  ar urma să fie rezervată nepoților din țară ai prințului Charles: George, Charlotte sau Louis, în funcție de cine o dorește.

Planurile prințului Charles după ce va deveni rege

În plus, prințul Charles se pare că are planuri de a deschide atât Balmoral, cât și Palatul Buckingham pentru marele public.  Palatul este folosit în prezent ca reședință regală funcțională, găzduind birourile Reginei printre cele 775 de camere ale sale, între care 52 de dormitoare regale și de oaspeți, 188 de camere pentru personal, 92 de birouri și 78 de băi.  Astăzi, turiștii pot vizita grădinile și operele de artă expuse pe coridoarele care duc la sala de tron ​​a Majestății Sale, dar în viitor turul camerelor regale ar putea fi inclus în traseul de vizitare.

Sursa foto: Instagram, Royal Collection Trust, Daily Express

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre