Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul Harry știe cum să o facă pe Meghan Markle cea mai fericită soție

Prințul Harry știe cum să o facă pe Meghan Markle cea mai fericită soție
Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu intens urmărit de întreaga planetă. Nu de puține ori s-a spus că prințul e îndrăgostit lulea și că soția sa îl joacă pe degete.

Dar prințul Harry dovedește că știe cum să o facă pe Meghan Markle cea mai fericită soție. El pune în practică celebrul proverb „Happy wife, happy life” (n.r. trad. – soție fericită, viață fericită). În timp ce Meghan Markle a ieșit „cu fetele” la concertul lui Taylor Swift, el îi face cumpărături de modă. Și se pozează cu ele. Prințul Harry a reușit să se strecoare la cumpărături în timp ce se afla la Tokyo cu amicul său Ignacio „Nacho” Figueras, care joacă polo și pe care îl cunoaște din 2007.

Prințul Harry și prietenul său Ignacio Figueras probează ochelari de soare pentru soțiile lor

Cumpărături pentru soțiile noastre”, a titrat Figueras, în vârstă de 46 de ani, în dreptul unei postări pe Instagram  de miercuri, în care apare alături de prietenul său regal, purtând ochelari de soare feminini. Amândoi le-au cumpărat accesorii la modă soțiilor lor, și nu s-au sfiit să se fotografieze purtându-le, arată Page Six.

Prințul Harry știe cum să o facă pe Meghan Markle soție fericită

O persoană din interior a oferit mai multe informații despre cumpărături, declarând în exclusivitate pentru Page Six că Harry, în vârstă de 38 de ani, s-a distrat „atât de mult” și nu a făcut nicio încercare de a evita să fie recunoscut. „Nici măcar nu și-a purtat șapca, ne-am simțit cel mai bine și toată lumea a fost atât de drăguță”, a spus entuziasmată sursa. Figueras și Harry chiar au făcut fotografii cu „oricine le-a cerut și au salutat pe oricine i-a observat de la distanță”, a mai spus sursa.

Ducele de Sussex a fost în Japonia într-o călătorie de lucru, în timp ce Markle a rămas în California cu cei doi copii ai lor: Prințul Archie, 4 ani, și Prințesa Lilibet, 2 ani. Prințul a sosit marți în Japonia și a vorbit la un summit organizat de Societatea Internațională de Promovare a Sportului (ISPS) în ziua următoare. Mai exact, Harry a participat la o masă rotundă cu fostul jucător de rugby din Noua Zeelandă Dan Carter și Figueras, iar cei trei bărbați au vorbit despre puterea sportului, a comunității și a filantropiei.

În timp ce soțul ei a lăsat-o acasă singură, cu copiii lor, Meghan Markle s-a dus cu prietenele la concertul Taylor Swift

Cu toate acestea, el nu se va întoarce prea curând, deoarece este programat să zboare sâmbătă în Singapore și să joace în Sentebale ISPS Handa Polo Cup, care va strânge bani pentru Sentebale, o organizație de caritate pe care a co-fondat-o și care strânge bani pentru copiii din Lesotho, Africa. Între timp, Meghan Markle s-a bucurat de un concert al lui Taylor Swift.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre