Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William a scăzut în sondajul popular. Altcineva din familia regală a devenit cea mai iubită persoană

Prințul William a scăzut în sondajul popular. Altcineva din familia regală a devenit cea mai iubită persoană
Un nou sondaj de opinie a desemnat o altă persoană din familia regală ca preferată a Regatului Unit. În același sondaj, popularitatea prințului William a scăzut ușor.

Sondajul a arătat că 63% dintre britanici o consideră pe Kate, în vârstă de 42 de ani, „favorită”. O ușoară creștere față de scorul de 62% obținut de prințul William.

Kate are un rating bun în rândul britanicilor

Prințesa de Wales a fost subiectul unor speculații intense și al unor teorii ale conspirației în ultimele luni pe rețelele de socializare după ce a recunoscut că a editat o fotografie de familie de Ziua Mamei. Dar acest lucru nu pare să-i fi afectat popularitatea, ea având în continuare un rating bun în rândul britanicilor. Persoane din interiorul Casei Regale au susținut că ea vrea să treacă peste furtuna provocată de imagine și spun că se luptă cu consecințele.

Kate are o creștere de două procente față de scorul soțului său

Indiferent de furia provocată de editarea pozei, 34% dintre respondenți au considerat-o pe Kate „foarte favorită”, o creștere de două procente față de scorul soțului ei, potrivit sondajului realizat de Savanta research pentru The Independent. La rândul lor, Harry și Meghan au obținut scoruri considerabil mai mici în comparație.

Doar 29% dintre participanți l-au considerat „favorit” pe prințul Harry, în timp ce scorul lui Meghan a fost cu un procent mai mic, de 28%.

Prințul William a impresionat pe 33% dintre participanți ca fiind „foarte favorit”.

Ducele de York Andrew a fost cel mai puțin favorit membru al familiei regale din Marea Britanie, doar 14% dintre participanți considerându-l „favorabil”. Prințul Andrew, în vârstă de 64 de ani, s-a retras din funcțiile publice în 2019, în urma scandalului legat de asocierea sa cu Jeffrey Epstein, condamnat pentru agresiune sexuală.

Kate și William au postat mai târziu o fotografie cu Charlotte care a împlinit nouă ani

Kate l-a depășit pe William în sondaje

Aceasta vine după ce Kate și William au încălcat tradiția pentru a doua oară în ultimele săptămâni, amânând publicarea portretului aniversar al fiicei lor, Charlotte, care a împlinit nouă ani. Fanii din întreaga lume care așteptau cu nerăbdare o nouă fotografie a tinerei regale au fost nevoiți să aștepte puțin mai mult decât sperau pentru a o vedea pe sărbătorită. De obicei, Palatul Kensington face publice portretele copiilor din Țara Galilor la miezul nopții pentru a le marca ziua de naștere.

Inițial, William și Kate nu au vrut să publice fotografia cu Louis

Kate a întârziat și publicarea unei fotografii a fiului ei cel mic, prințul Louis, pentru a marca cea de-a șasea aniversare a acestuia luna trecută, imaginea apărând abia după-amiază. Rebecca English, de la The Mail, a dezvăluit că, inițial, cuplul a decis să nu publice deloc o fotografie cu Louis, având în vedere situația prin care trece.

Dar prinții s-au răzgândit pentru că au vrut să le mulțumească fanilor pentru urările frumoase adresate micuțului Louis. În discuția cu The Express, expertul regal Richard Fitzwilliams a adăugat că, odată ce au decis să publice o fotografie, probabil că au existat multe discuții despre cea mai bună abordare, având în vedere situația neplăcută provocată de fotografia editată de Kate de Ziua Mamei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre