Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William, prima misiune regală de când Kate a anunțat cât e de bolnavă. I se citește durerea pe față

Prințul William, prima misiune regală de când Kate a anunțat cât e de bolnavă. I se citește durerea pe față
Prințul Kate face tot ce poate să uite de problemele lui Kate Middleton. A ajutat voluntarii de la o organizație caritabilă pentru alimente să livreze mese în Surrey. Pe fața lui se văd semnele problemelor pe care le are în ultimele luni.

Prințul William a luat parte la livrarea de mese către organizațiile aflate în dificultate în calitate de șofer. Soțul lui Kate Middleton a încercat să fie cât mai puternic, dar se vede că suferă enorm din cauza problemelor cu soția sa și regele Charles.

Ajută echipa să livreze mâncare

În cadrul primului său eveniment public de când Kate Middleton a anunțat că se tratează de cancer, Prințul de Wales a fost prezent pentru a ajuta echipa Surplus to Supper din Sunbury-on-Thames, Surrey.

Într-un clip video postat pe Instagram, regalul poate fi văzut cum se strecoară pe scaunul din față al unei dube, în timp ce echipa se pregătește să livreze preparate proaspăt gătite organizațiilor aflate în nevoie. Chiar dacă a încercat să schițeze un zâmbet, toată lumea a observat cât de îngrijorat este pentru problemele de sănătate ale lui Kate și regelui Charles.

„Bun venit la bord”

Prințul William a ajutat și la bucătărie

Colegii zâmbitori ai lui William au părut încântați de prezența prințului, unul dintre ei întorcându-se spre el și urându-i „Bun venit la bord!”. Prințul William nu s-a dat în lături de la nimic, cărând lăzi pline cu alimente de colo-colo și predându-le destinatarilor.

William s-a alăturat, de asemenea, echipelor din interiorul bucătăriei, punându-și un șorț și tăind cu sârguință țelina pentru un chilli-con-carne uriaș destinat să hrănească sute de persoane. În timp ce lucra în bucătărie, a stat de vorbă cu voluntarii care erau dornici să explice motivațiile lor pentru a lucra cu organizația caritabilă. Întrebat cum a fost ziua lui, prințul a răspuns: „Bine, este foarte inspirat să vezi tot ce se întâmplă acolo”.

A promis că va avea grijă de prințesa Kate

Prințul William a livrat mâncare alături de voluntari

În timp ce a lucrat cu echipa Surplus to Supper, Prințul William a promis că va avea grijă de prințesa de Wales, în cadrul primei sale apariții publice de la anunțul privind cancerul pe care l-a făcut în urmă cu o lună. Voluntara Rachel Candappa, în vârstă de 71 de ani, i-a înmânat lui William două felicitări de însănătoșire grabnică, adresate regelui și lui Kate.

Prințul, care părea vizibil emoționat, i-a mulțumit: „Oh, niște felicitări, oh, sunteți foarte amabilă. Mulțumesc foarte mult, este foarte drăguț din partea ta”. Ulterior a arătat spre mâncare și le-a spus celor prezenți: „Aveți niște spaghete cu cercuri? Am copii, îmi plac spaghetele cu cercuri”.

Prințul William a călătorit mai târziu cu o dubă la un centru de tineret din Feltham, în vestul Londrei, care beneficiază de livrările Surplus to Supper. Fiul regelui Charles a participat ultima dată la un angajament public la un eveniment de combatere a lipsei de adăpost în Sheffield pe 19 martie. Cu trei zile înainte de dezvăluirea bolii de care suferă prințesa Kate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre