Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William și Kate Middleton, „intens anxioși”. Ce i-a adus în această stare

Prințul William și Kate Middleton, „intens anxioși”. Ce i-a adus în această stare
Prințul William și Kate Middleton se află sub o „presiune imposibil de gestionat”. Pentru că sunt pe cale să devină mai repede decât s-ar fi așteptat rege și regină, au devenit „intens anxioși”.

Kate Middleton și prințul William sunt speriați de momentul în care vor ajunge pe tron. Se pare însă că ar mai avea de așteptat, pentru că regele Charles pare să se întremeze. Suveranul se pregătește acum de un turneu de două săptămâni în Australia

Problemele de sănătate ale regelui Charles îi fac pe Kate Middleton și prințul William să fie neliniștiți în legătură cu posibilitatea ca acest moment să vină mai devreme decât au anticipat inițial. Chiar dacă regele Charles pare să se descurce foarte bine în mijlocul tratamentului său și este pregătit să meargă într-o călătorie regală. Surse regale susțin că regele se află în etapele de planificare a unui turneu de două săptămâni în Australia, alături de Camilla, care va începe în cursul acestui an.

Kate și William, sub o „presiune imposibil de gestionat”

„Vestea aproape simultană a cancerului lui Charles i-a pus pe William și Catherine în apropierea înfricoșătoare a urcării pe tron exact când sperau să aibă o perioadă de ani pentru a-și crește copiii departe de ochii publicului. Perspectiva aceasta, mi s-a spus, le provoacă o anxietate intensă”, a spus fostul redactor șef al Vanity Fair, Tina Brown, într-un articol de opinie pentru New York Times.

Se pare că prințul și prințesa de Wales se află sub o „presiune imposibil de gestionat” din cauza ajutorului „insuficient” din partea altor membri ai familiei. Regele Charles a fost un susținător de mult timp al unei monarhii reduse și, ca atare, numărul membrilor familiei regale care lucrează este destul de scăzut.

„Viitorul monarhiei atârnă de un fir de ață, iar acel fir este ea”

Kate și Willliam, speriați de gândul că vor urca pe tron

Brown mai notează că prințesa este „cel mai popular membru al familiei regale după William” și că „viitorul monarhiei atârnă de un fir de ață, iar acel fir este ea”. „Un val de responsabilitate prematură se prăbușește în direcția ei și a lui William. Înghețați, nepregătiți și cu Catherine acum grav bolnavă, prințul și prințesa de Wales așteaptă povara impresionantă a coroanei”, notează Brown.

Charles ar urma să viziteze și Noua Zeelandă și Samoa

Se spune că Regele Charles ar fi „supraîncărcat” planurile pentru viitoarea călătorie, în cadrul căreia ar urma să viziteze și Noua Zeelandă și Samoa, au declarat surse din interior pentru The Sun. „Regele este nerăbdător să plece după o perioadă semnificativă de timp liber din cauza diagnosticului său”, a spus o persoană din interior. Aceasta a adăugat că regele este încântat de faptul că tratamentul împotriva bolii sale funcționează.

Charles este „dependent de muncă”

„Știe că nu poate să stea degeaba și se simte extrem de pozitiv după ce testele i-au dat voie să participe la slujba din duminica de Paște. Și să petreacă timp întâlnindu-se cu publicul, ceea ce i-a lipsit”, spune  sursa. Acest lucru vine în contextul în care fostul majordom al monarhului, Grant Harrold, a dezvăluit că Charles, „dependent de muncă” și a ajuns să se simtă „frustrat” din cauza situației actuale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre