Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William și Meghan Markle par că nu se înțeleg, dar au în comun o pasiune secretă. E o ciudățenie cum numai la Casa Regală se putea întâlni

Prințul William și Meghan Markle par că nu se înțeleg, dar au în comun o pasiune secretă. E o ciudățenie cum numai la Casa Regală se putea întâlni
Relația dintre cuplul Meghan-Harry și Kate-William pare mai tensionată ca niciodată, dar ceva îi leagă pe ducesa de Sussex și fiul cel mare al regelui Charles.

Inițial, se părea că Ducesa de Sussex avea o relație strânsă cu al său cumnat, dar comunicarea s-a întrerupt.

Prințul William și Meghan Markle par că nu se înțeleg, dar au în comun același hobby

După multă vreme, soții Sussex au lăsat deoparte divergențele cu Prințul și Prințesa de Wales după moartea Reginei Elisabeta a II-a, când au salutat oamenii care se adunaseră pentru a-și prezenta omagiile în fața Castelului Windsor. Acum s-a aflat că William și Meghan sunt amândoi iubitori de box, cei doi participând în trecut la diverse antrenamente. Ca boxeri!

Fosta actriță a fost antrenată în trecut de Jorge Blanco, antrenorul personal al artistului rap Drake și al actorului de la Hollywood Chris Hemsworth.

„Nu m-am gândit niciodată că ar putea ajunge să fie o prințesă”

Într-un interviu pentru pentru Vanity Fair, antrenorul ei a declarat: „Am antrenat-o pe Meghan atunci când a fost în Toronto, în timpul filmărilor pentru serialul Suits. Nu m-am gândit niciodată că ar putea ajunge să fie o prințesă! M-am simțit foarte bine când am lucrat cu ea în ring, pentru că este foarte drăguță și vorbește spaniola, cu accent argentinian”.

William, fotografiat cu mănușile de box în mână

În ceea ce-l privește pe William, acesta a fost văzut recent cu mănuși de box în mâini în Parcul Olimpic din Startford pentru a marca cea de-a zecea aniversare a unei organizații de caritate care se ocupă cu antrenamentul sportiv. Organizația caritabilă, acum independentă, a fost înființată de Fundația Regală în 2012 ca răspuns la revoltele din Londra.

Dar și pentru a duce mai departe idealurile moștenite în urma Jocurilor Olimpice și Paralimpice din 2012.

William a dovedit că ar putea fi destul de îndemânatic în ring atunci când și-a arătat îndemânarea în box, iar unul dintre participanți a dezvăluit că „se vede că prințul are experiență în acest sport de contact”.

Și Harry e îndrăgostit de box

Se pare că dragostea pentru box se transmite în familie, deoarece Prințul Harry este, de asemenea, un mare fan al acestui sport, recunoscând că acesta l-a „salvat cu adevărat”. El a povestit în luna august cât de mult îi place acest sport în cadrul podcastului Mad World al lui Bryony Gordon.

„Toată lumea spunea că boxul este bun pentru tine și că este o modalitate foarte bună de a-ți elibera agresivitatea. Și asta m-a salvat cu adevărat, pentru că eram pe punctul de a lovi pe cineva, așa că a fi capabil să lovesc pe cineva care avea protecție (n. cască, gutieră) a fost cu siguranță mai ușor.”, a mărturisit Harry.  Pe de altă parte, Meghan are și un alt hobby pe care îl împarte cu soțul ei, dragostea pentru drumeții – sunt văzuți frecvent alături de câinii lor la plimbări prin zone verzi.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre