Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințului Harry îi plânge sufletul, Meghan Markle radiază de fericire. Imaginile spun totul

Prințului Harry îi plânge sufletul, Meghan Markle radiază de fericire. Imaginile spun totul
Meghan Markle a fost surprinsă radiid în timp ce conduce în apropierea casei sale de 14 milioane de dolari din Montecito. Cu câteva ore înainte ca prințul Harry să se întoarcă acasă după vizita făcută tatălui său, la Londra.

În timp ce prințul Harry a fugit într-un suflet la Londra să stea de vorbă cu regele Charles, care a primit un diagnostic crunt de la medici, lui Meghan Markle pare că nu-i pasă. Soția lui Harry a fost văzută conducând mașina în apropierea casei sale din Montecito, îmbrăcată casual și era toată numai un zâmbet.

Se delecta la volan cu o cafea

Meghan părea relaxată de la volanul Range Rover-ului său, cu o șapcă de baseball și ochelari de soare întunecați, supradimensionați, și a sorbit dintr-o cană de cafea în timp ce conducea. A fost prima dată când a fost fotografiată în public de când prințul Harry a plecat cu avionul la Londra pentru a-și vizita tatăl bolnav. Se crede că Harry a petrecut doar 45 de minute în vizită la tatăl său și la regina Camilla înainte de a se întoarce.

Regele ar fi fost nemulțumit

Sursele spun că regele Charles ar fi fost nemulțumit pentru că a fost lăsat „să se chinuie” așteptând sosirea lui Harry. Vizita lui Harry nu a inclus o întâlnire cu fratele său moștenitor al tronului, prințul William, sau cu soția sa, Kate Middleton, care se recuperează în urma unei intervenții chirurgicale. Atât Meghan, cât și Harry au ieșit din viața monarhică de când cuplul a renunțat la rolurile lor regale.

Harry a avut o „scurtă întâlnire” cu regele, apoi Charles și Camilla au fost conduși la Palatul Buckingham, unde un elicopter îi aștepta pentru a-i duce înapoi la Sandringham.

Ce face Meghan în timp ce Harry era la tatăl său, la Londra

„Harry pur și simplu nu mai face parte din viața lui”

„William a arătat astăzi că l-a renegat pe Harry, că nu vrea să-l cunoască și probabil că nici nu-l mai place. Harry pur și simplu nu face parte din viața lui. Această ruptură este atât de adâncă acum, și asta a fost demonstrat de prezența lui Harry aici și de faptul că ei nu s-au întâlnit, atât de adâncă încât chiar mă întreb dacă va putea fi vreodată, vreodată, reparată”, a declarat expertul regal Jennie Bond pentru DailyMail.com.

Harry ar fi făcut această călătorie în speranța unei reconcilieri

Expertul Richard Fitzwilliams a sugerat că faptul că prințul Harry a făcut această călătorie arată speranța unei reconcilieri. „Întreaga situație s-a schimbat cu cancerul. Faptul că regele a fost diagnosticat cu ceva ce milioane de oameni știu că îi pune viața în pericol a schimbat întreaga relație dintre Familia Regală și familia Sussex.

„Ideea este că Harry a venit”

Singurul mod în care o familie poate lupta împotriva cancerului este să se unească. S-a vorbit mult despre durata vizitei lui Harry și despre cât de repede a plecat, dar nu asta este ideea. Ideea este că Harry a venit, iar Charles a împărtășit diagnosticul cu el”, a declarat acesta pentru MailOnline. A fost prima întâlnire oficială dintre cei doi de la funeraliile regretatei regine Elisabeta a II-a, în septembrie 2022.

Prințul a participat la încoronarea lui Charles la Westminster Abbey în mai anul trecut, dar nu a fost văzut interacționând cu noii încoronați rege și regină.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre