Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme între concurenți la Survivor România All Stars. S-a ajuns prea departe

Probleme între concurenți la Survivor România All Stars. S-a ajuns prea departe
În ediția de miercuri, 31 ianuarie 2024, au ieșit la iveală tot mai multe probleme care există între concurenții emisiunii Surviror România All Stars. Ce s-a întâmplat.

Concurenții de la Survivor România All Stars au probleme. Tensiunile au luat amploare, iar Zanni și-a ieșit din minți și a jignit-o pe Alexandra Duli. Cuvintele au fost extrem de dureroase.

Alexandra Duli a concurat împotriva unei concurente din echipa adversă. Ștefania Stănilă. Alexandra a reușit să fie câștigătoare cu un scor de 4-3, ia colegii au fost în culmea fericirii. Bucuria imensă pe care a simțit-o a făcut-o pe Alexandra să își etaleze posteriorul în fața adversarilor de la emisiune.

Moment în care toată lumea a privit-o cu suflet rău. În timp ce Jador și-a dorit să mai facă odată unduirile șoldurilor tinerei, Zanni a strigat la concurentă să se oprească. De asemenea, Zanni i-a sus tinerei că acest moment nu-i face cinste. Din nou a intervenit Jador, care l-a sfătuit pe Zanni să tacă, iar acesta a menționat că, dacă Alexandra ar fi fost sora lui, i-ar fi tras o muștruluială pe cinste.

Situație tensionată la Survivor România

Ce spune Alexandra Duli

Alexandra Duli a fost extrem de deranjată de cuvintele lui Zanni, iar pe Jador spune că nu l-a băgat în seamă pentru că știe că el glumește mereu. „Nu mi se pare că e treaba lui ce fac eu. Eu sunt o femeie singură, nu am cu nimeni nimic, pot să fac ce vreau. Dacă eu vreau să mă simt bine și să fac twerk aici, asta o să fac pentru că așa vreau eu.

I-am spus să stea în carapacea lui, cum a stat până acum. Eh, că dacă era fratele meu, nu era frumos. Nu ești și nu am. Și îmi pare bine că nu ești. (Zanni: Faptele tale sunt wow…) Da, și ale tale nu mă deranjează deloc. Stai, tu, acolo cuminte”, a spus Alexandra Duli.

„Mi-a pierdut respectul oricum. Îți câștigi respectul cu spatele!”

Când prezentatorul l-a întrebat pe Zanni ce replică vrea să-i dea adversarei sale, Zanni a sărit calul, punctând faptul că e lipsită de demnitate. „Duli mai bine nu vorbește, că ea vorbește cu spatele mai bine. N-are demnitate, domnule Dan. De asta voiam… Să fie mai conservată. Mi-a pierdut respectul oricum. Îți câștigi respectul cu spatele! Cu spa-te-le!”, a fost replica lui Zanni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre