Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme la Asia Express 2024. „Găinușa” Oanei Paraschiv e rece și insensibilă, colega suferă

Probleme la Asia Express 2024. „Găinușa” Oanei Paraschiv e rece și insensibilă, colega suferă
Oana Paraschiv n-a lăsat o impresie prea bună în Asia Express 2024. Considerată certăreață și violentă, colega se plânge acum că Mihai Găinușă o ignoră.

Oana Paraschiv face armată cu Mihai Găinușă la Asia Express 2024, iar el îi suportă toate toanele. Colega a mers și mai departe și cere afecțiune de la colegul de la radio, mărturisind că acesta e insensibil.

E greu să fie cineva în pielea lui Mihai Găinușă care, în afară de stresul competiției, e certat la orice pas de Oana Paraschiv. Blondei pare că nimic nu-i e pe plac, iar acum are nevoie să fie băgată în seamă.

Oana a mărturisit că Mihai a fost lăsat de soție să meargă cu ea în Asia Express 2024 pentru că are multă încredere în vedetă, cele două femei fiind bune prietene.

Oana Paraschiv: „Sunt singurul lui prieten”

@asiaexpress_romania

#fyromania #asiaexpressromania

♬ original sound – Asia Express România

Oana Paraschiv susține Mihai nu are alt prieten în afară de ea, dar nu înțelege de ce fuge.

„Nu se atinge de mine,  Mihai stă la jumătate de metru în pat lângă mine, el nu mă îmbrățișează. De ce? Aș vrea și eu să știu.

Dar poate o să-mi spună și mie la un moment dat. Deși tot spune că sunt singura lui prietenă, că nu mă are decât pe mine. Sigur că până acum nu mi s-a mai întâmplat așa ceva, un bărbat să nu-și dorească să fie cu mine sub pătură”, s-a plâns blonda.

Mihai, care a ascultat cuminte dorințele colegei, i-a răspuns în stilu-i caracteristic: „n-am asigurare de viață”. Să fie doar dornică de puțină atenție Oana Paraschiv sau are alte gânduri cu Găinușă, iar acesta se face că nu vede?

Mărul discordiei dintre Selina și Oana Paraschiv ar fi chiar Victor Slav

Victor Slav, motivul discuțiilor dintre Selina și Oana Paraschiv?

În podcastul lor unde taie în carne vie tot ce se întâmplă în Asia Express 2024, Cătălin Bordea și Belu Cortea au luat-o la puricat pe Oana Paraschiv și au găsit motivul disputelor pe care le are cu Selina.

Băieții cred că blonda ar fi invidioasă pe iubita lui Slav, din cauza lui Victor Slav. „Lumea Selinei cu lumea Oanei nu se pupă. Oana își dorește iubire. Oana își dorește dragoste. Oana își dorește un bărbat înalt, frumos, protectiv. (…)

Oana Paraschiv, se uită „la cocoșul” Selinei?

Selina are iubire, are dragoste, are protecție, are bărbatul înalt și frumos, calm, mișto, notorietate. Făcând o analogie, sub formă de pamflet, dacă ție ți-e foame Nelu și eu am o găină la rotisor și ție ți-e foame….”, a remarcat Bordea. Completările au venit de la Nelu Cortea.

„Deci Oana are o găinușă și Selina are un cocoș. E posibil. (…) Oana are o „slăviciune” pentru Slav. Dar e posibil să fie invidioasă și pentru tot pachetul”, a spus și Nelu Cortea.

Găinușă, luat la ochi de Bordea și Cortea

@asiaexpress_romania

Urmăreșts episodul 16 din PODCASTITO EXPRESS🎙️ pe YouTube! #asiaexpressromania #fyromania #podcastitoexpress

♬ original sound – Asia Express România

Bordea și Cortea nu l-au scăpat din ochi nici pe Găinușă și au constatat că acesta a făcut un gest nelalocul lui, deși e căsătorit. „Găinușă pune poze cu femeia aia de care a zis clar că i-a plăcut în emisiune, în timp ce e căsătorit. (…)

Când dă jos ochelarii…”, și-a dat cu părerea Nelu Cortea. Concluzia la care a ajuns Cătălin Bordea în ceea ce-l privește pe Găinușă? „Țineți-vă femeile acasă”, a spus comediantul râzând.

De altfel, Selina nu a stat pe gânduri când a venit vorba să-i țină  piept Oanei Paraschiv și să spună ce crede despre ea. „O simt perversă, o simt șerpoaică pe ea. Eu am spus după cum mi se pare”, a spus Selina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri