Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal în online. Fanii emisiunii Asia Express 2024 nu o mai vor pe colega lui Mihai Găinușă. S-a lăsat cu vorbe grele

Scandal în online. Fanii emisiunii Asia Express 2024 nu o mai vor pe colega lui Mihai Găinușă. S-a lăsat cu vorbe grele
Colegi de „suferință” în Asia Express, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv sunt priviți altfel de către internauți. În timp ce el e văzut ca fiind o victimă a echipei, blonda e considerată o „isterică”.

Oana Paraschiv, colega lui Mihai Găinușă de la Asia Express 2024, și-a dat arama pe față de multe ori în emisiune, iar faptul că a cedat nervos nu a fost deloc pe placul fanilor internauților. Aceștia au făcut-o cu ou și cu oțet pe contul de socializare, considerând că e „rea, urâcioasă și antipatică”.

Internauții au criticat-o pe Oana Paraschiv

Mihai Găinușă a acceptat să meargă cu Oana Paraschiv în aventura Asia Express, ținând cont de faptul că sunt buni amici, iar soția acestuia cu blonda prietene la cataramă.

Nu s-a gândit însă că va fi supus unui comportament pe care fanii emisiunii l-au scos în evidență. În timp ce Mihai este văzut ca un băiat finuț, cu multă răbdare și înțelepciune în momentele grele, Oana a scos pe gură lucruri uneori greu de reprodus.

„Când iei o barcă privată, te gândești la ceva foarte mișto…”

Așa s-a întâmplat și într-una dintre misiunile pe care cei doi le-au avut de îndeplinit, când li s-a spus să ia o barcă privată.

„Când iei o barcă privată te gândești la ceva foarte mișto… să-ți dea ceva să stai confortabil… nici foarte sigur nu mi s-a părut pentru că era îngustă, se făceau valuri, puteai să te răstorni oricând”, a spus Oana.

„Și-a luat hate să îi ajungă până la moarte”

Fanii emisiunii sunt tot mai uimiți de modul în care se comportă Oana și spun că dacă producătorii vor mai aduce o asemenea persoană le vor fi „zdruncinați nervii”. „S-a dus și ea în Asia pentru niște bani și ceva publicitate, dar și-a luat hate să îi ajungă până moare”, a spus unul dintre internauți.

„Teribilă femeie, rea, urâcioasă, antipatică, unde au găsit-o? Găinușă, să fiu în locul nevestei tale, aș strânge-o de gât când vine în țară”, a fost un alt comentariu.

„Femeia asta e ceva de nedescris, cred că vreți să aduceți în fiecare sezon o Adda, ca să ne zdruncinați creierii!”, a comentat altcineva.

Fanii vor să plece cât mai repede din emisiune

Oana le-a displăcut atât de mult fanilor emisiunii, încât speră să plece cât mai repede, pentru că a ajuns de nesuportat.

„Trebuia să fie o isterica și ediția asta, data trecuta a fost Bia…poate scăpăm repede de ea că nu o mai suport!”, a fost un alt comentariu. „Urâto și nesimțito care ești, sper să-ți iei Găina și să zburați acasă cât de curând”, este dorința unui alt telespectator, care a primit multe like-uri de la alți internauți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri