Simona Ionescu / Redactor Șef

Povești amuzante din Asia Express 2024. Cum a apărut berea Anca Țurcașiu. Video

Povești amuzante din Asia Express 2024. Cum a apărut berea Anca Țurcașiu. Video
Pentru Anca Țurcașiu și Andreea Samson, drumul Asia Express a fost cu adevărat experiența vieții. Fetele s-au întors cu povești amuzante pe care le-au împărtășit și fanilor.

Anca Țurcașiu a reușit să impresioneze pe toată lumea în aventura Asia Express. Pe unii în sens pozitiv, pe alții în sens negativ și au criticat-o. Chiar dacă probele au fost extrem de dure, cântăreața a dovedit însă că e o femeie puternică pe care nimic nu pare să o doboare.

 Andreea Samson: „Această femeie de lângă mine are o putere de convingere…”

Căldura, oboseala și stresul nu au reușit să le strice bucuria Ancăi Țurcașiu și Andreei Samson. Iar atunci când cântăreața își dorea ceva, nimeni nu avea curaj să i se împotrivească. Andreea Samson a povestit din aventurile trăite alături de Anca.

„Noi căutam cazare și doamna de acolo ne-a spus că nu au cazare, au mâncare. Și ea a spus lasă mâncarea, o bere ai? Ea, șefa… și doamna spune: vedeți în frigiderul ăla. Erau și sticluțe mici, dar ea a venit cu… această femeie de lângă mine are o putere de convingere…

Cortea: „Asta e berea Țurcașiu”

„Intram în piețe și se făcea așa, cumva, ca la Moise. Dă-mi aia și aia și aia… Băi, era ceva”, a povestit râzând Andreea Samson, invitată alături de Anca Țurcașiu în Podcastito Express cu Cortea și Bordea.  

La rândul său, Cortea i-a spus cântăreței că totul s-a întâmplat din cauza privirii ei… ciudate. „Ai o privire așa de parcă spui: așa-i că vrei să-mi dai? Jur. Totdeauna am vrut să-ți dau berea asta de un litru. Asta e berea Țurcașiu”, a intervenit comediantul.

Hazul de necaz, soluția perfectă de scăpa de probleme

Unul dintre momentele dificile din Asia Express a fost o căzătură puternică în apă de care a avut parte Anca Țurcașiu. În loc să se sperie, aceasta a râs în gura mare, detensionând situația.

„Am luat multe căzături în viața mea. Dar căzătura aceea în apă a fost un șoc foarte puternic. Ne-am urcat pe plută și cu bețele trebuia să împingem în fundul râului.

Pluta a început să meargă cu mai mare viteză, evident, pentru că eram două. La un moment dat s-a izbit de un pietroi.

Izbită fiind, ea mergea și eu în picioarele goale, am căzut direct în cap. Mi-am dat seama că văd bulburuci”, a povestit Anca zâmbind. „Dar s-a ridicat de acolo râzând în hohote”, a continuat prietena ei Andreea Samson.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre