Simona Ionescu / Redactor Șef

Probleme mari la restaurantul lui Florin Călinescu. Actorul dă explicații

Probleme mari la restaurantul lui Florin Călinescu. Actorul dă explicații
Reprezentanții ANPC au închis celebrul restaurant Tavernă la Călinescu, din zona Tineretului. Iată care sunt primele declarații ale lui Florin Călinescu despre această situație.

Pe restaurantul Taverna la Călinescu, reprezentanții ANPC au pus sigiliul. Lui Florin Călinescu pare că nu-i pasă.

Florin Călinescu susține că nu mai are nici cea mai mică legătură cu Taverna, localul unde a călcat piciorul multor persoane importante ale țării. Actorul spune că a dat-o în franciză acum câțiva ani și nu se mai ocupă. Dar, susține Călinescu, dacă în acel loc s-au făcut greșeli, atunci decizia celor de la ANPC a fost corectă.

„Nu mă mai ocup de afacere”

„Nu știu, eu n-am treabă cu taverna. I-am lăsat numele acolo, nu am trecut pe acolo de vreo 5 ani. Niște oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vremii m-au rugat să se ocupe ei, ca un fel de franciză. Nu mă mai ocup de afacere de vreo 15 ani.”, a spus Florin Călinescu, potrivit Bugetul.ro.

Taverna La Călinescu și-a închis porțile

„Nu am avut nici o reclamație la ea”

Pe de altă parte, Călinescu a mărturisit că atâta timp cât a ținut în frâu localul, nu a existat niciodată vreo reclamație. Dar, e de părere artistul „e de ajuns să aibă unul o treabă cu tine”, că situația se poate schimba peste noapte.

„Poate că e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de ajuns ca unul să aibă o treabă cu tine și să spună că nu i-a plăcut mâncarea sau a făcut o alergie”.

„Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață”

„Taverna cred că e de vreo 20 de ani și nu am avut nicio reclamație la ea, mi s-ar părea suspect, dar dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă. Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație. Cred că în România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul”, a susținut Călinescu.

În plus, artistul spune că i-a spus noului proprietar că vrea să-i schimbe numele, dar acesta nu a dorit. „El a zis să lase numele, dar nu cred că lumea vine că e a lui Călinescu sau că e a altcuiva. Lumea nu vine pentru nume”, e de părere Călinescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre