Procesul Depp – Heard. Actrița dezvăluie un nou amănunt ciudat, se întâmpla atunci când se certau

Procesul Depp – Heard. Actrița dezvăluie un nou amănunt ciudat, se întâmpla atunci când se certau
Amber Heard dezvăluie că rolul din Aquaman 2 i-a fost redus dramatic pe fondul conflictelor în instanță cu fostul ei soț, Johnny Depp, și a acuzațiilor pe care acesta i le-a adus. Asta după ce la rândul său, actorul spune că a pierdut zeci de milioane de dolari din cauza fostei neveste și a felului în care aceasta l-a acuzat că ar fi agresat-o.

Amber Heard a confirmat sub jurământ că rolul ei principal în Aquaman 2 a fost drastic diminuat. Actrița în vârstă de 36 de ani a susținut, în timpul procesului controversat de defăimare cu fostul soț Johnny Depp, că Warner Bros. „nu a vrut să mă includă în continuarea DC Comics, Aquaman and the Lost Kingdom”. Heard a precizat în timpul procesului că „își programa activ calendarul pentru filmarea” filmului cu supereroi până când echipa de avocați a lui Depp ar fi lansat o campanie împotriva ei. Din acel punct au început problemele.

„Mi s-a dat un scenariu și apoi mi s-au dat noi versiuni ale scenariului care au eliminat scene care aveau acțiune, care înfățișau personajul meu și un alt personaj, fără a da spoilere, două personaje care se luptau între ele, și practic au eliminat o grămadă din rolul meu. Pur și simplu au scos foarte mult din el”, a spus actrița în sala de judecată din Fairfax, Virginia, conform Page Six.

Amintim că Heard joacă alături de Jason Momoa în rolul prințesei Mera, războinica apelor, în continuarea filmului Aquaman din 2018. De atunci, ea a apărut în cealaltă franciză DC, Zach Snyder’s Justice League. Heard a câștigat 1 milion de dolari pentru Aquaman și a dezvăluit în instanță că va încasa de două ori mai mult pentru continuarea filmului. Fosta soție a lui Johnny Depp are în contract trei filme, Aquaman 2 fiind al treilea film din acord. Cu toate acestea, ea a susținut că rolul din film a fost „o versiune foarte redusă”.

10  minute în Aquaman 2

Marea problemă a lui Amber Heard nu este legată de aspecte financiare în legătură cu Aquaman 2, ci cu faptul că nu apare pe ecran. Iar acest lucru îi prejudiciază serios imaginea și, pe cale de consecință, cariera.  La începutul acestei luni, jurnalista de film Grace Randolph a relatat pe Twitter că Heard are „mai puțin de 10 min de timp de ecran” în viitorul film. Mai mult decât atât, o petiție a fanilor lui Depp care circulă online cere ca Heard să fie exclusă cu totul din film și are acum peste 4,2 milioane de semnături. „Faceți ceea ce trebuie. Scoateți-o pe Amber Heard din Aquaman 2”, a scris Jeanne Larson, fan Depp, în descrierea Change.org a petiției, pe care a creat-o încă din 2020. Aquaman 2 urmează să fie lansat pe 17 martie 2023.

Cuvântul „canapea”, termen de armistițiu în cuplul Herad – Depp

Săptămâna aceasta, Amber Heard a revenit în fața instanței pentru a-și continua mărturia în procesul pentru defăimare intentat de fostul ei soț. Depp a acuzat-o pe Heard că a sugerat că a fost victima unui abuz domestic într-un articol de opinie din 2018. Actrița a fost rugată să rememoreze primul presupus caz de abuz pe care l-a experimentat de la partenerul ei de atunci. Heard a mai amintit momentul, însă ieri a spus că a greșit data și că de fapt a avut loc în 2012, nu în 2013, când Depp ar fi agresat-o cerându-i să explice un tatuaj „decolorat” care avea legătură cu relația sa anterioară cu Winona Ryder.

Spune că a primit trei palme peste față

Heard a mărturisit că perechea, care a experimentat de-a lungul relației multe stări conflictuale, a folosit termenul „canapea” ca un cuvânt care să oprească conflictul. În timp ce a fost interogată de avocatul ei Elaine Bredehoft, Heard a spus că acel cuvânt a fost considerat un „armistițiu”, convenția fiind că, în timpul unui conflict, dacă unul din parteneri rostea cuvântul, atunci cearta trebuia încetată. De altfel, cuvântul a fost auzit de mai multe ori în înregistrări audio ale luptei dintre Heard și Depp. Într-o înregistrare redată în instanță în timpul celei de-a patra zile de mărturii ale lui Depp, Heard a putut fi auzită spunând: „Vreau o canapea”. Însă Depp susține altceva. „Este destul de clar că îmi ordonă să stau pe canapea”, a spus acesta, când i s-a cerut să comenteze termenul de „armistițiu” din cuplu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre