Simona Ionescu / Redactor Șef

Profesorii transformă băncile școlii în mici Jeep-uri pentru elevi

Profesorii transformă băncile școlii în mici Jeep-uri pentru elevi
Profesorii din Statele Unite se pregătesc să îi întâmpine pe elevi înapoi în clase. Pe măsură ce cazurile de coronavirus cresc, mulți se îngrijorează că emoția copiilor se va transforma rapid în frică.

De aceea, doi profesori din clasa I din DeLand, Florida, au decis să transforme birourile elevilor în mici Jeep-uri.

Micul Jeep, singurul loc unde elevilor le este permis să scoată măștile de protecție

Patricia Dovi, în vârstă de 35 de ani și Kim Martin, în vârstă de 51 de ani, de la Școala Episcopală Sf. Barnaba, au petrecut o săptămână reproiectând birourile. Au folosit cauciucuri de hârtie pentru construcție, faruri și plăcuțe de înmatriculare. Birourile au divizoare din plastic cu trei fețe, care servesc ca parbrizuri și ferestre laterale, precum și apărătoare.

Birourile, care sunt poziționate la distanță, sunt singurul loc unde studenților li se permite să își scoată măștile de pe față. Martin a spus că obiectivul lor este de a crea un spațiu mai confortabil pentru studenții lor, în timp ce respectă indicațiile de siguranță.

„Școala noastră ne-a oferit tripluri de plexiglas, ceea ce am considerat că îi va copleși pe cei mici. Astfel, am luat designul și le-am transformat birourile în mici Jeep-uri. Am avut o mică ședință cu profesorii și le-am dat cheile mașinilor celor mici, să le transmită că exact ca într-un autovehicul, trebuie să stea în mașină și să poarte o mască de protecție când ies din automobil. Așadar, ne jucăm pe acest concept de vehicul pentru a transforma distanțarea socială în ceva distractiv și prietenos cu copiii”, a declarat Martin.

Inspirați de o profesoară din Texas

Ideea a fost inspirată de la o profesoară de la o grădiniță din Texas, care a postat pe Instagram o fotografie în care arăta birourile sale de clasă transformate în Jeep.

Mulți elevi au spus că abia așteaptă să își ia birourile pentru un test drive. Colaborarea lui Dovi și Martin a venit în mod firesc.

Mâncați dude! Un remediul natural care scade glicemia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre