Simona Ionescu / Redactor Șef

Profeția Babei Vanga pentru anul 2021. Ce nu știați despre clarvăzătoare

Profeția Babei Vanga pentru anul 2021. Ce nu știați despre clarvăzătoare
Clarvăzătoarea bulgară orbă Baba Vanga a murit în 1966, dar a prezis evenimente semnificative, care se întind până în 5079. Multe dintre acestea s-au împlinit, de aceea, foarte mulți oameni sunt atenți la predicțiile ei.

Clarvăzătoarea bulgară orbă Baba Vanga este celebră în toată lumea. Rămasă fără vedere de la 12 ani, ea a făcut de-a lungul vieții sale profeții despre evenimente importante din lume, care se întind până în anul 5079.

Profeția Babei Vanga pentru anul 2021

Baba Vanga  a făcut profeții până la moartea sa, la vârsta de 85 de ani. Ea ar fi spus că 2021 va fi un an tulburat de catastrofe naturale, un cutremur devastator în California, foamete, atentate, boli și războaie.

În lumina vremurilor pe care le trăim, cuvintele Babei Vanga nu pot fi ignorate.

La nivel politic global, potrivit lui Baba Vanga, China ar putea deveni o superputere. De asemenea, cei trei uriași ar putea deveni Rusia, India și China. Se așteaptă ca oamenii să folosească bani ”roșii” (bancnotele de 100 de yuani și cele de 5000 de ruble au culoarea roșie ) anul viitor, scrie infoactual.ro.

Potrivit profețiilor sale, 2021 va fi marcat de intrarea în scenă a unui om capabil să readucă încredere în sufletele oamenilor și va instaura ”liniște și pace pe Pământ”.

În plus, clarvăzătoarea afirmă că tot anul viitor cercetătorii vor face o mare descoperire, mai precis vor găsi o sursă de energie care o va eclipsa pe cea emanată de Soare.

Mai mult, va fi, în sfârșit, identificată planeta care ar putea deveni, la un moment dat, a doua casă a oamenilor. În același timp, Baba Vanga crede că în 2021 ar putea izbucni un mare conflict, chiar războaie.

Ce nu știați despre clarvăzătoarea Baba Vanda

Baba Vanga, pe numele său adevărat, Vanghelia Pandeva Dimitrova, s-a născut la Strumica (în Macedonia), în 1911, într-o familie foarte săracă, iar la 12 ani a rămas oarbă. Neputându-şi permite îngrijirile necesare, femeia a rămas oarbă pentru tot restul vieţii şi a început să aibă primele viziuni aproape imediat după orbire.

Potrivit celor care cred în profețiile ei, Baba Vanga era capabilă să citească gândurile şi să prevadă viitorul, iar faima sa a fost atât de mare încât lideri comunişti bulgari s-au folosit de ea pentru a-şi organiza propria agendă politică.

Baba Vanga a prezis o serie de evenimente, iar cele mai multe dintre ele s-au împlinit deja. Dizolvarea Uniunii Sovietice, tragedia din 11 septembrie 2001, moartea prințesei Diana sau dezastrul de la Cernobâl sunt câteva dintre lucrurile pe care le-a ”văzut” înainte de a se întâmpla, scrie yearly-horoscope.org.

Adepții celebrei clarvăzătoare susțin că 85% din predicțiile ei s-au îndeplinit până acum. Se presupune că Baba Vanga a prezis cu exactitate atacurile din New York din 11 septembrie, tsunami-ul din Japonia din 2004 și ascensiunea Islamului. De-a lungul timpului, Vanga a prezis evenimente semnificative, care se întind până în 5079, anul în care lumea va ajunge la sfârșit, potrivit afirmațiilor ei.

Baba Vanga, despre evenimentele din 2021

  • Nostradamus din Balcani” le-a spus oamenilor apropiați: „Extremiștii vor folosi un arsenal de arme chimice împotriva europenilor”.
  • Pentru 2021, ea a prezis și căderea economică a Europei și o tentativă de asasinat împotriva președintelui rus, Vladimir Putin. Ea credea că amenințarea pentru liderul de la Kremlin ar putea veni din țara sa.
  • De asemenea, președintele american, Donald Trump, se va îmbolnăvi de o boală misterioasă care îl va lăsa surd și va suferi traume cerebrale.
  • Conștiința oamenilor se va schimba. Vor veni vremuri dificile. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor.
  •  ”Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității „, o referință la schimbările pe care va trebui să le înfruntăm în curând.
  • La începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer. ”Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier ”, a prezis Baba Vanga.

Florin Busuioc, afectat de lipsa spectacolelor. A trecut la dietă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre