Simona Ionescu / Redactor Șef

Propunerea pe care a primit-o Claudia Pătrașcanu după intens mediatizatul divorț de Gabi Bădălău

Propunerea pe care a primit-o Claudia Pătrașcanu după intens mediatizatul divorț de Gabi Bădălău
Odată cu divorțul intens mediatizat de Gabi Bădălău, fosta soție a intrat puternic în lumina reflectoarelor. După  ce a bifat apariții constante la o anume televiziune, o alta se pare că îi pregătește o ofertă de nerefuzat.

E foarte serioasă propunerea pe care a primit-o Claudia Pătrășcanu după intens mediatizatul divorț de Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu ar putea fi noua vedetă de la Survivor România.  Iar fosta nevastă a lui Gabi Bădălău se pare ia cât se poate de în serios oferta făcută de Kanal D.

Cântăreața a anunțat pe contul ei de Instagram că a fost contactată de turci. Aceștia o vor parte din proiectul care doboară audiențele. Iar artista recunoaște că nu ar refuza o astfel de experiență. Claudia Pătrășcanu spune că poate dovedi că este cu adevărat o luptătoare.

Propunerea pe care a primit-o Claudia Pătrașcu după intens mediatizatul divorț

„În acest moment, mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-a lansat-o… Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă…  Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând.

O artistă a dat lovitura odată cu participarea Survivor România 2021

Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Notorietate prin divorț

Numele Claudiei Pătrășcanu a început să fie vehiculat aproape zilnic în presa mondenă odată cu despărțirea de Gabi Bădălău și întregul scandal apărut. Între cei doi foști soți se dă o bătălie aprigă, ajungându-se la tot felul de acuzații din ambele tabere.

Femeia îl acuză pe fostul soț că ar consuma substanțe interzise și că e iresponsabil față de cei doi copii ai lor, minori. El, pe de cealaltă parte, susține că aparițiile mediatice ale fostei soții nu sunt altceva decât manevre de șantaj.

Rămâne de văzut dacă fosta nevastă a lui Bădălău va ajunge în Republica Dominicană în acest sezon sau în cel de-al treilea, ea fiind nevoită să țină cont, în decizia ce o va lua, și de cursul procesului cu Gabi Bădălău. Propunerea pe care a primit-o Claudia Pătrășcanu este interesantă și plină de noi oportunități pentru artistă.

Sursa foto: Instagram

Culiță Sterp de la Survivor va avea un băiat. Cine a aflat primul vestea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre