Simona Ionescu / Redactor Șef

Radu Gheorghe, părintele stand-up-ului, show incendiar la „iUmor”. Jurații au fost în extaz

Radu Gheorghe, părintele stand-up-ului, show incendiar la „iUmor”. Jurații au fost în extaz
La 73 de ani, Radu Gheorghe le-a dat o lecție de viață juraților, spectatorilor și telespectatorilor. Plin de viață, comediantul a făcut show cu vioara sa pe scena „iUmor”, a dansat și i-a făcut pe toți să râdă cu poftă.

Ediția din 28 septembrie a fost specială pentru iubitorii „iUmor”. Unul dintre invitații speciali, Radu Gheorghe a demonstrat încă odată, în fața juraților, că talentul nu îmbătrânește niciodată. 

„Omul ăsta e istorie pură”

Radu Gheorghe i-a fermecat pe jurații „iUmor” cu prestația sa senzațională. Maestrul improvizației a oferit un moment de excepție, ceea ce l-a făcut pe Cheloo să spună impresionat: „Omul ăsta este istorie pură și mă bucur că a acceptat să vină la noi în emisiune”.

„Radu a fost și este un reper pentru mine!”

La rândul său, Cosmin Natanticu și-a amintit despre un moment de la începutul carierei: i-au tremurat picioarele când a aflat că la o reprezentație de-a sală, în sală era chiar maestrul Radu Gheorghe.

„El este adevăratul tată al stand-up-uui românesc! Eu m-am apucat să fac stand-up 4 ani mai târziu, după ce l-am descoperit pe el. Radu a fost și este un reper pentru mine!“, s-a destăinuit comediantul.

Celebrul artist Radu Gheorghe a cântat la vioară mai multe melodii cunoscute, acompaniat de o pianistă cunoscută. Mai mult, și-a fermecat fanii dansând vals cu o doamnă talentată.  

Jurații, cu ochii în lacrimi la un moment al unui cuplu surdo-mut

Un cuplu de surdo-muți au făcut spectacol pe scena iUmor

Un cuplu de surdo muți le-a adus lacrimi în ochi atât juraților cât și spectatorilor emisiunii „iUmor”. Soții au prezentat un episod din viața de familie, fiind aplaudați de toată lumea prezentă.

Toți au fost fascinați de talentul celor doi parteneri de viață, iar în final toată lumea le-a mulțumit în limbajul mimico-gestual pentru prestație. Familia a primit patru like-uri și este așteaptată în semifinală.

Soții au fost ajutați de Lavinia Chițu, tânăra care traduce concerte ale artiștilor prin limbajul semnelor, pentru oamenii cu deficiențe de auz.

„A fost un moment special, din foarte multe puncte de vedere. Genul acela de moment pentru care ești recunoscător că-l vezi! Toți cei din sală am fost emoționați”, a declarat Cătălin Bordea. La rândul său, Cheloo, care nu a mai văzut niciodată așa ceva, a declarat: ,,Mi-a făcut plăcere să-l privesc!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri