Simona Ionescu / Redactor Șef

Stela Popescu și Ștefan Bănică, pe scena iUmor. Jurații au râs și au plâns în același timp. Video

Stela Popescu și Ștefan Bănică, pe scena iUmor. Jurații au râs și au plâns în același timp. Video
Moment remarcabil de comedie în cea de-a doua ediție a emisiunii iUmor, sezonul 17. Doi actori talentați i-au făcut să plângă și să râdă în același timp atât pe jurați, cât și pe telespectatori, întruchipându-i pe regretații Stela Popescu și Ștefan Bănică.

Lucian Ionescu, cunoscut publicului din serialul „Camera 609” și Oana Predescu i-au readus la viață pe fantasticii actori Stela Popescu și Ștefan Bănică. Jurații emisiunii iUmor au fost atât de impresionați de prestația celor doi, încât plânsul s-a împletit cu râsul.

„Ne-am întors în timp și ne-am simțit ca odinioară”

Momentul celor doi a început cu Lucian Popescu, care a făcut o parodie pe o piesă foarte cunoscută a celebrului Ștefan Bănică, în care i-a ironizat pe jurații iUmor.

„Am venit să spun tuturor adevărul/ Că de un an strigă tot poporul / Juriul ăsta e mult prea banal. / Aici la voi e o harababură / Sunteți ca niște câini fără sat / Nici Ștefan al meu nu e jurat / Iar Natanticu are degetul în gură”, a cântat Lucian, timp în care jurații s-au luat de braț și au dansat.

Cheloo s-a închinat!

Când Oana Predescu a venit pe scenă, toată lumea a rămas uimită. Oana semăna perfect cu Stela Popescu când era tânără, iar vocea artistei este aproape identică cu cea a divei teatrului de revistă.

Cei doi au continuat cu fantastica scenetă „Dactilografa”, în timpul acesteia Cheloo făcându-și semnul crucii când a văzut cât de bine a întruchipat-o Oana Predescu pe Stela Popescu.

„Aplauze, în primul rând, pentru Oana Predescu, care a impersonat-o perfect, a fost cu adevărat în personaj”

„Mă scuzați, sunt emoționat! A fost o reeditare de succes; aplauze, în primul rând, pentru Oana Predescu, care a impersonat-o perfect, a fost cu adevărat în personaj“, a spus Cheloo, vizibil impresionat de ceea ce a văzut.

Și Delia a fost uimită de momentul umoristic și a exclamat: „Doamne, ce frumusețe de moment ați avut! Superb! Ne-am întors în timp, datorită lor și ne-am simțit ca odinioară ”. La final, toată sala s-a ridicat în picioare și i-a aplaudat pe cei doi talentați actori, foarte mulți spectatori ștergându-și lacrimile provocate de emoția amintirilor cu cei doi mari artiști, Popeasca și Bănică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre