Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu le-a învățat pe doamne ce să nu facă într-un cuplu: „Vreți să pozați în Albă-ca-Zăpada, dar…”

Raluca Bădulescu le-a învățat pe doamne ce să nu facă într-un cuplu: „Vreți să pozați în Albă-ca-Zăpada, dar…”
Raluca Bădulescu este fericită din punct de vedere profesional, dar și personal. Pare că dintotdeauna a știut cum să se comporte cu un  bărbat și vrea să le dea un sfat și doamnelor și domnișoarelor. Din păcate, n-a știut să poarte niște blugi cu pantofi cu toc și, zilele trecute, a căzut pe scări.

„Zilele trecute, am căzut pe scări. Eu urcam scările, puțin iute. Eu mă vedeam nebună, așa, un pic, noroc că mă țineam de balustradă. Am alunecat ca o toantă, că sufeream de modă. Jensii erau prea lungi, tocurile erau prea înalte, am călcat pe aia și m-am tăvălit. M-am împiedicat ca o tută pe scări și am căzut, au sărit toate alea din geantă, bananele, ciocolățelele”, a povestit Raluca Bădulescu, în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, realizată la Kanal D2 de Alexandra Ungureanu.

Într-un alt interviu, jurata de la „Bravo, ai stil” a povestit și totodată care a fost marea sa dragoste. „Zic să fiți voi. Asta este cel mai important, pentru că dacă sunteți îndrăgostite și vă prezentați ca fiind altcineva, o altă imagine, vreți să pozați în Albă-ca-Zăpada, fiind de fapt Scufița Roșie, nu merge. Hai să fim reale, ăsta este singurul sfat în dragoste pe care pot să îl dau.

„Lăsați și partenerului spațiu, să respire, să fie el, respectați-i timpul, locul, viața”

Hai să fim reali, chiar dacă suntem mai pisălogi, chiar dacă suntem orice fel am fi, trebuie să fiți voi, fiți voi înșivă. Asta este cel mai important, eu asta cred în general în viață. De asemenea, lăsați și partenerului spațiu, să respire, să fie el, respectați-i timpul, locul, viața. Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților. De ce ți-e frică, de aia nu scapi, iar dacă cauți, găsești, ce nu știi nu te deranjează.”, a spus Raluca Bădulescu, la WOWnews.

Raluca Bădulescu le învață pe fete cum să se poarte cu bărbații

„Rock-ul este prima mea dragoste”

Chiar dacă vorbește rar despre părinții ei, atunci când o face spune cele mai interesante lucruri. Raluca a vorbit și cine i-a insuflat dragostea pentru muzică. „Ne întoarcem în timp, acum 40 de ani. Pe vremea aceea erau casetele video și casetofoanele. Mama este pasionată de operă. Opera nu s-a lipit de sufletul meu deloc. Tata este fan rock.

„Nu ne lăsa să punem de capul nostru singure, să îi zgâriem vinilul”

De sufletul meu s-a lipit Queen. Ascultam în disperare rock, ăsta a fost primul meu contact cu muzica.  Tata nu ne lăsa să punem mâna la vinil, doar în prezența lui. Vinilurile sunt averea lui tata. Nu ne lăsa să punem de capul nostru singure, să îi zgâriem vinilul. Tata a adus în viața mea muzica, rockul este prima mea dragoste totuși”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre