Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu poartă haina lui Michael Jackson. „Am zis că îi fac așa o vitrină și o port ca pe Sfintele Moaște…”

Raluca Bădulescu poartă haina lui Michael Jackson. „Am zis că îi fac așa o vitrină și o port ca pe Sfintele Moaște…”
E una dintre cele mai apreciate dar și bine plătite vedete. Raluca Bădulescu nu se uită însă la bani când la mijloc e imaginea ei.

Jurata de la Bravo, ai stil! își vede liniștită de viață, chiar dacă a divorțat recent. La ce nu poate renunța niciodată.

Raluca Bădulescu poartă haina lui Michael Jackson. „Am zis că îi fac așa o vitrină și o port ca pe Sfintele Moaște…”

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, Raluca Bădulescu face parte din categoria celor mai bine plătite vedete. Sursele spun că în iunie 2020 ar fi primit pentru două săptămâni de jurizare nu mai puțin de 4000 de euro, iar acum i-ar intra și mai mulți bani în buzunar.

O bucurie pentru Raluca, care are ce cheltui pe haine. Vedeta a declarat că nu o interesează cât costă un lucru, dacă și-l dorește, pentru că hainele sunt nebunia ei și nu se poate opri din cumpărat. Ce-i drept, vedeta are gust, iar hainele ei o scot întotdeauna din anonimat.

„Își mai vinde lumea câte o geantă, câte ceva, eu vreau să cumpăr tot, eu vreau să am tot, am această demență de nebuni”

„Este și în ADN-ul meu să mă îmbrac frumos, de unde rezultă că aproape toți banii pe care îi am se duc sută la sută în zona asta!

Cheltuiesc tot, plus ce nu am, asta este povestea vieții mele, și ce nu am cheltuiesc pentru haine! Își mai vinde lumea câte o geantă, câte ceva, eu vreau să cumpăr tot, eu vreau să am tot, am această demență de nebuni!”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Cancan.

Ce obiect vestimentar iubește cel mai mult

Printre celebrele sale piese vestimentare se află și o haină pe care ar fi purtat-o megastarul Michael Jackson. „Am standere de haine până şi în bucătărie! (…) Am una cu mărgele (n.r. «jachetă») (…) au fost făcute 50 de bucăți, a purtat și Michael Jackson una dintre ele (…) am zis că îi fac așa o vitrină și o port ca pe Sfintele Moaște!”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre