Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu, primele declarații despre noul iubit. Iese la iveală un amănunt total neașteptat

Raluca Bădulescu, primele declarații despre noul iubit. Iese la iveală un amănunt total neașteptat
La scurt timp după ce a divorțat de soțul ei, Raluca Bădulescu i-a găsit înlocuitor. Cine e bărbatul care i-a furat inima expertei în stil vestimentar.

După despărțirea de Florin Stamin, Raluca Bădulescu pare că s-a reinventat. Iubește, e iubită și își trăiește viața așa cum știe mai bine.

Raluca Bădulescu, primele declarații despre noul iubit. A apărut și prima fotografie cu cei doi porumbei

E îndrăgostită și fericită și asta o face mai frumoasă. Plină de umor și transparentă, ea nu se mai ferește să-l arate întregii lumi pe noul bărbat din viața sa. “E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”, a spus Raluca Bădulescu pentru Wowbiz.. Despre noul său iubit încă nu se cunosc prea multe lucruri, dar se știe faptul că se numește Rareș, e medic și pare mult mai tânăr ca afacerista.

Nu mulți știu că Raluca Bădulescu este cumnata medicului Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, sora ei fiind soția lui.

Și deși Raluca a susținut în mai multe interviuri că este foarte diferită în comparație cu sora ei, despre care spunea și că e „mai cuminte, mai liniștită”, iată că cele două au acum subiecte comune de discutat. De exemplu, cum se petrec sărbătorile în gardă sau cum îi afectează pe medici burnoutul… Nu știm, presupunem.

Cert e că Raluca radiază de fericire și dovedește pentru a doua oară că despărțirile se pot produce și fără scandal, dar și că după furtună răsare soarele. Noul iubit, așa cum se observă cu ochiul liber, e mai tânăr ca ea cu cel puțin un deceniu.

Mereu în pas cu moda

De când a divorțat, Rlauca pare și mai elegantă decât altădată și le învață pe tinere cum să aibă grijă de imaginea lor. „Cred că orice ținută poate fi îmbunătățită cu accesorii, eu iubind accesoriile. Cred că există o piesă fără de care nu putem să trăim. Uite, poftim: denimul.

Trebuie să avem în dulap o piesă din denim. Denimul. Pentru că o pereche mișto de jeanși poate fi asortată în 7000 de feluri, dusă de dimineață până seara. O pereche de jeanși frumoși, bine aleși, în funcție de conformația fiecăreia”, a mai spus designerul.

De 18 ani, e nelipsită din Ibiza

Și pentru că-și permite, de 18 ani, vedeta pleacă în fiecare vară într-un loc pe care îl adoră și unde spune că-și dorește să îmbătrânească.

„În fiecare vară, de aproape 18 ani mergem la Ibiza. Mă tot întorc acolo pentru energia specială a locului, vibe-ul spectaculos, este ceva. Anul acesta s-au și redeschis cluburile, anul trecut nu au fost.

Oamenii, energia, locurile, faptul că este un loc care îmi e atât de cunoscut, atât de drag, ne întâlnim cu prieteni mulți, avem amintiri. Tot ne leagă de Ibiza, totul! Ibiza este pentru mine the holy land (ținutul sfânt) și sper că atunci când o să îmbătrânesc, acolo să îmbătrânesc. Acum sunt foarte tânără, sunt nebună rău, am 20 de ani practic.”, s-a destăinuit aceasta.

Sursă foto: wowbiz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre