Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalos. Raluca Bădulescu, pusă la zid de fani la început de an. „Pe câmp, la păzit păpușoiul”

Scandalos. Raluca Bădulescu, pusă la zid de fani la început de an. „Pe câmp, la păzit păpușoiul”
Raluca Bădulescu și-a început anul cât se poate de bine, distrându-se alături de cei mai buni prieteni. Din păcate însă, o filmare postată pe contul de socializare i-a pus pe gânduri pe fani.

Raluca Bădulescu și cântăreața Corina au făcut un video de Revelion care n-a fost deloc pe planul urmăritorilor lor și fanilor de pe rețelele sociale. Aceștia au trimis mesaje greu de digerat pentru vedetă.

„Horror, muma pădurii”

Cele două dive, îmbrăcate în rochițe negre, cu pielea la vedere, s-au filmat în timp ce se mângâiau tandru și-și unduiau trupurile. De parcă asta n-a fost de ajuns, Corina Bud a sărutat-o ușor pe Raluca Bădulescu. Comportamentul vedetelor i-a deranjat pe fani, care i-au trimis Ralucăi mesaje neplăcute. „Dezgustător. Pe câmp, la păzit păpușoiul!”, „Ai fi nr. 1”, „Să ne ierte Dumnezeu, așa nu”, „Țiganii 24/7!”, „Horor”, „Muma pădurii”, au fost câteva comentarii ale internauților.

Cine e iubitul Ralucăi Bădulescu

După un mariaj de 13 ani, Raluca Bădulescu a divorțat și s-a reorientat către Rareș, un bărbat cu 20 de ani mai tânăr, medic anatomopatolog, care o face fericită. „Un tip absolutamente fantastic, care, din toate punctele de vedere, este «way beyond», așa că oricum vrea el e perfect!”.

Raluca Bădulescu și iubitul

„Când vreodată mi-am pierdut eu speranța, eu tot timpul am fost foarte bine, extraordinar de bine”

Indiferent ce surprize i-ar fi pregătit viața, Raluca Bădulescu și-a păstrat mereu încrederea și zâmbetul pe buze. A trecut peste cele două divorțuri, a rămas în relații bune cu cei doi foști soți, Vali Pungă și Florin Stamin și a crezut întotdeauna că lucrurile „întotdeauna trebuie să se întâmple firesc!”.

„Când vreodată mi-am pierdut eu speranța, eu tot timpul am fost foarte bine, extraordinar de bine.

Lucrurile se întâmplă pur și simplu. Eu cred în minuni, «in magic, i believe in love» și pur și simplu lucrurile se întâmplă! Eu nu cred în chestii pe care ți le propui, «acum mă duc să…», sau «acum urmează să mă îndrăgostesc». Eu cred că lucrurile trebuie să se întâmple firesc”, a declarat vedeta cu ceva  timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre