Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă, contrazisă de fostul soț. Scandalul continuă cu tații copiilor, Pepe și Ibrahim

Raluca Pastramă, contrazisă de fostul soț. Scandalul continuă cu tații copiilor, Pepe și Ibrahim
Cu ceva timp în urmă, Raluca Pastramă l-a acuzat pe fostul soț, Ibrahim Ibru că s-a aliat cu Pepe împotriva ei. Bărbatul a luat atitudine și și-a spus punctul de vedere. Scandalul continuă.

Raluca Pastramă se simte încolțită și spune că foștii soți, Pepe și Ibrahim Ibru au făcut front comun împotriva ei. Ultimul partener de viață al brunetei a rupt tăcerea.

Ibrahim, elegant în declarații

Raluca Pastramă nu se lasă și vrea să demonstreze că ultimii doi bărbați din viața ei vor să o pună la pământ și să-i ia copiii. Ibrahim Ibru a ieșit cu declarații, dar a fost rezervat și diplomat. Bărbatul speră ca „mama copilului meu minunat” să înțeleagă că cel mai important în acest moment este copilul.

„Să putem avea un divorț amiabil în interesul fetiței noastre”

Raluca Pastramă își acuză foștii soți că vor să o demonteze și să-i ia copiii

 

Micuța trebuie crescută frumos, de ambii părinți, fără să simtă că există tensiuni între ei. Bărbatul își dorește ca „în cercul ei de interese”, Raluca Pastramă să „pună pe ultimul loc relația dintre noi”.

„Sunt de acord cu declarația ei publică în ceea ce privește creșterea copilului în general. Sper și în cazul nostru să aibă aceeaşi opinie ca să putem avea un divorț amiabil în interesul fetiței noastre”, a declarat Ibrahim Ibru pentru Cancan.

„Am găsit în acest om și un sprijin moral”

Ibrahim ar face orice pentru fetița lui

Pe de altă parte, Ibrahim susține că s-a împrietenit cu Pepe datorită fetițelor cântărețului, care vor să petreacă mai mult timp cu sora lor. Și a fost plăcut surprins că găsească în artist „și un sprijin moral”.

„(…) situația cu care mă confrunt, de a fi nevoit să îmi vad fetiţa foarte rar, m-a întristat foarte mult și el m-a susținut. A arătat că atâta vreme cât sunt un tată bun pentru copilul meu, nimeni nu îl poate îndepărta de mine, sufletește vorbind.

„Am avut posibilitatea să le întorc răul”

Practic suntem în aceeaşi situație”, a mai spus Ibrahim. Cât privește acuzațiile pe care i le aduce fosta soție, bărbatul nu vrea să comenteze, menționând că „eu știu mai bine ce e în sufletul meu și nu îmi place să îl pun pe tavă”. Pe de altă parte, tânărul a subliniat pe contul de socializare, într-o postare recentă că ar fi putut să-i facă răul Ralucăi Pastramă dacă ar fi vrut, dar a ales să fie uite și să ierte.

„Am avut posibilitatea să le întorc răul, dar am preferat să uit și să iert. Atunci am înțeles de ce Dumnezeu îmi oferă mie înzecit, fără ca măcar să cer, tot ce și-au dorit ei o viață întreagă”, a fost mesajul lui Ibrahim pe contul de socializare. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri