Simona Ionescu / Redactor Șef

Devastator! Pepe și Ibrahim aliați împotriva fostei soții, Raluca Pastramă. E implicată și Yasmine

Devastator! Pepe și Ibrahim aliați împotriva fostei soții, Raluca Pastramă. E implicată și Yasmine
În plin scandal cu fosta nevastă, Pepe găsește sprijin în fostul soț al acesteia. După ce au devenit publice problemele pe care artistul le are cu mama fiicelor sale, în peisaj a intrat Ibrahim, al doilea soț al femeii.

Pepe și Ibrahim fac alianță împotriva Ralucăi Pastramă, care, brusc, dincolo de înțelegerea notarială pe care a avut-o cu cântărețul, își dorește acum custodia fiicelor și pensie alimentară. Se pare că bruneta a prins gustul proceselor, după ce a ajuns la divorț și cu al doilea soț, cu care are o fiică. Așa cum relatam ieri, ea cere custodia fiicelor, nemulțumită de faptul că, în familia lui Pepe, ele ar fi expuse la vorbe grele împotriva ei.

Pepe a mărturisit că nu va accepta solicitarea fostei soții, mai ales că a avut cu ea o înțelegere parafată la notar, nicidecum un acord verbal, așa cum a spus Raluca în sala de judecată.

După divorț, fiicele lui Pepe și ale Ralucăi au rămas în casa artistului (Instagram)

„(…) Dumneaei și-a dorit ca fetele să rămână la mine, că nu a avut timp să se ocupe de ele… De la divorț au rămas la mine și eu mă ocup de copii. Ea a zis că ne-am înțeles verbal. Am înnebunit când am auzit! Avem acte semnate, acord parental, divorț. Cum poți să spui că avem o înțelegere verbală și eu n-am respectat-o? Ea și-a dorit asta, n-am propus eu”, a declarat, ieri, artistul. Pepe a reamintit că Raluca Pastramă a fost cea care a plecat de acasă, în căutarea unei alte iubiri.

Pepe găsește sprijin la Ibrahim, împotriva Ralucăi Pastramă

În plin scandal, Pepe s-a întâlnit cu fostul soț al Ralucăi. Așa cum știți, Raluca Pastramă l-a părăsit pe Pepe pentru a cădea în brațele lui Ibrahim, un om de afaceri de origine arabă. După ce i-a dăruit acestuia o fiică, Maryam, nu a mai fost interesată de relație și, ulterior, a ajuns și cu el la divorț. Raluca și-a găsit un avocat care o susține în demersurile ei și postează deseori momente din procesele în care e implicată.

Pepe și Ibrahim, celălalt fost soț al Ralucăi Pastramă, au devenit prieteni și aliați împotriva acesteia. Ieri, artistul i-a făcut o vizită „de familie” (Instagram)

După ce scandalul dintre Pepe și Raluca a devenit public, artistul i-a făcut o vizită lui Ibrahim, fostul soț al femeii. Ibrahim și Pepe sunt într-o adevărată alianță împotriva fostei lor soții. Arabul a postat imagini cu fiica lui și mezina lui Pepe cu Raluca, arătând ce bine se înțeleg surorile. Într-o altă imagine apare și Pepe junior, dar și actuala soție a lui Pepe, Yasmine.

În tot acest scandal, Pepe își găsește liniștea amuzându-se de năzdrăvăniile fiului său de doi ani. Pepe junior conduce un Lamborghini roșu și e un șofer aprig prin curte. După ce a urmărit pisica familiei, a turat mașinuța direct în masa și scaunele de terasă, pe care le-a răsturnat, spre amuzamentul tatălui său.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri