Simona Ionescu / Redactor Șef

Moment miraculos în viața lui Pepe. A fost la un pas de moarte, dar a salvat-o la timp! Video

Moment miraculos în viața lui Pepe. A fost la un pas de moarte, dar a salvat-o la timp! Video
Pepe este un artist desăvârșit și un tată minunat. Are grijă ca de ochii din cap de cei trei copii ai săi: fetițele cu Raluca și băiețelul cu Yasmine. Pe aceasta o iubește până la stele și nu contenește să îi arate. Prin urmare, a adus acasă încă un BMW, după ce i-a fost dat să treacă prin momente teribile.  

Pe considerentul că nimic nu e întâmplător în viață, după ce a fost la un pas de moarte, dar a salvat-o, Pepe a valorificat momentul miraculos prin care i-a fost dat să treacă. Astfel, a venit acasă cu încă un BMW, dar cei mai fericiți sunt copiii, care au țipat de emoție. Yasmine, soția artistului, e și ea topită. Iar BMW-ul e fericit că are cine să îl iubească. 

Moment miraculos în viața lui Pepe

Noul BMW al lui Pepe e cu patru picioare și codiță. E un pisoi tigrat pe care l-a descoperit în masca mașinii sale, un BMW Seria 8 de 100.000 de euro, după ce a mers în service să urce bolidul pe rampă, ca să vadă de unde vine sunetul care îi dădea emoții. Fetițele lui, Rosa Alexandra și Maria, au început să țipe de emoție. Mecanicul a făcut pe moașa.

A extras puiul din masca mașinii, apoi a anunțat familia că noul membru este băiețel. Încântat de întâmplare (și de faptul că mașina nu are nicio hibă), Pepe a dus pisoiul acasă, nu înainte de a-i da un nume, ca un tată responsabil ce este: BMW.

Noul BMW al familiei a fost la un pas de moarte

Dacă nu era descoperit la timp în masca mașinii, pisoiul ar fi putut avea o soartă crudă. Micul BMW a devenit instantaneu atracția familiei. Fiul lui Pepe nu se mai dezlipește de el. I-a dat până și păturica lui și i-a cântat „nani, nani” ca să doarmă liniștit.

Ca să îi grăbească acomodarea în noua sa familie, Yasmine l-a ținut și ea în poală, înfășat în păturica lui Pepe Junior, cât a repetat poezia cu Rosa pentru școală, în timp ce capul familiei a râs spunând că „motorul” noului BMW se aude bine. Pepe și Yasmine sunt o familie fericită, iar tânăra se implică activ în viața fiicelor artistului din prima sa căsătorie. Fetele petrec mult timp în casa tatălui și își iubesc maxim frățiorul mai mic.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri