Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă încă își bagă coada în relația lui Pepe cu Yasmine. Artistul se destăinuie

Raluca Pastramă încă își bagă coada în relația lui Pepe cu Yasmine. Artistul se destăinuie
De când s-a despărțit de fosta soție, mama fetițelor sale, Raluca Pastramă, Pepe vrea să uite de trecut și să trăiască liniștit, alături de copilele sale, mezinul familiei și frumoasa Yasmine. Care, spune artistul „are trei copii”.

Pepe nu va uita niciodată prin ce a trecut alături de mama fetițelor sale, Raluca Pastramă. Pentru el, Yasmine, fetițele și Pepe Jr. sunt cele mai importante lucruri în acest moment, da recunoaște că sunt momente în care fosta soție își bagă coada.

Pepe: „Tocmai de asta în cariera mea n-ai să vezi plecări la proiecte de televiziune Asia, America…”

Invitat cu ceva timp în urmă în emisiunea lui Dan Capatos, Pepe a povestit despre cât de minunată e relația cu Yasmine și cât de bine se înțelege cu fetițele sale. Artistul a declarat că fetițele au plăcut-o pe actuala lui soție din prima „și au tras cu ea”. „Yasmine are trei copii. Fără ea n-aș fi putut face nimic. Tocmai de asta în cariera mea n-ai să vezi plecări la proiecte de televiziune Asia, America, de-astea de câte o lună, două, pentru că n-aș fi putut fi alături de copii.

Cred că n-ar fi putut fi lucrurile atât de corecte în viața lor. Ea are trei copii, e prietenă cu fetele  și ele au mare încredere în ea. Din prima a fost. Ăsta a fost un mare plus atunci când noi ne-am cunoscut, pentru că au tras mult copiii cu ea. Dacă ar fi fost o repulsie, ar fi fost rău”, a mărturisit cântărețul.

„Sunt un tată extraordinar, dar am muncit să mă impun în fața copiilor”

Yasmine, o adevărată mamă petru copiii lui Pepe

Pepe recunoaște că mai sunt momente în care Raluca Pastramă își bagă codița și atunci „mai simți o ironie care vine din altă parte”. Dar alături de Yasmine a reușit să le facă pe fetițe să înțeleagă totul.

„Eu cred că sunt un tată extraordinar, aș face orice pentru copiii mei. Eu oricum am fost varianta bună întotdeauna dar a trebuit să fiu și varianta rea. Și am muncit să mă impun în fața copiilor. (…)

Trebuie să fie și o restricție mai dură. Yasmine dacă au greșit într-un fel sau a luat atitudine, e o mică diferență, s-ar fi interpretat mult mai tare. Nu le-am pedepsit foarte des, dar am avut limite în care mi s-au testat nervii”.

Pepe: „Dacă nu îți controlezi copiii, îi pierzi”

„Am avut meciuri cu Maria, fiind mai mare, în care am început să interzic anumite grupuri, de la școli. Dacă nu îți controlezi copilul, îl pierzi. Dacă faci greșeala cu parentingul ăsta modern… Din clasa a doua le dă tablete pe mâini, te trezești că îți cunosc termeni de care ți-e rușine să vorbești tu”, susține artistul.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre