Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă, mesaj „subtil” pentru fostul. Îi arată ce sentimente mai are pentru el

Raluca Pastramă, mesaj „subtil” pentru fostul. Îi arată ce sentimente mai are pentru el
Mai puțin de doi ani a rezistat Raluca Pastramă în ipostaza de soție a omului de afaceri de sorginte arabă Ibrahim Ibru. I-a făcut o fiică, apoi, anul trecut a anunțat că, de fapt, s-au despărțit de mult și că urmează divorțul.

După ce zilele trecute părea să anunțe printr-o serie de postări încrucișate cu avocatul său că, în sfârșit, merge în instanță ca să se separe și legal de al doilea soț al ei, Ibrahim, acum Raluca Pastramă are un mesaj „subtil” pentru fostul.

Raluca Pastramă
Raluca Pastramă e pusă la zid de foștii soți, are însă un mesaj pentru ultimul, Ibrahim: l-ar scuipa în față (Instagram)

Îi arată, pesemne, lui Ibrahim, ce sentimente mai are pentru el. Lucrurile sunt destul de complicate în viața focoasei Raluca. La trei ani de la divorțul lor, Pepe a dezvăluit că l-a înșelat în căsnicie și că  acela a fost motivul divorțului, dar că amantul nu era arabul Ibrahim, ci altcineva.

Așa cum știți, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în 2021, după nouă ani de căsnicie, perioadă în care li s-au născut cele două fiice. Ulterior, fosta lui Pepe s-a recăsătorit cu Ibrahim Ibru, care i-a dăruit cel de-al treilea copil, tot o fetiță, în timp ce cântărețul și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, cu care are un băiețel, acum în vârstă de doi ani. 

Deși toată lumea credea că arabul Ibrahim a fost amantul Ralucăi Pastramă, cu care aceasta l-a înșelat pe Pepe, s-a dovedit că era vorba de Niro de la Păulești.

Raluca Pastramă, mesaj „subtil” pentru fostul

„Nu am avut nimic cu Ibrahim, pentru că ei au avut o relație serioasă. El nu a fost în timpul căsniciei, a fost după. El nu, dar altcineva da. Au trecut 3 ani, pot să râd acum. Am fost dezamăgit nu de ea, de el. De… De Niro de la Păulești. Am fost dezamăgit pentru că mă striga ‘nașule’, venea la noi acasă”, a dezvăluit Pepe. 

În prezent, Pepe are o relație bună cu Ibrahim.  Mai mult, de Paști, când Pepe a lansat o piesă despre care toată lumea spune că o vizează pe fosta sa soție, Raluca, „Pasăre de noapte”, Ibrahim a fost cel care a promovat intens melodia, semn că a știut exact la cine se referea.

Evident că Ralucăi nu îi  e confortabilă alianța dintre foștii ei soți, iar acum a transmit un mesaj „subtil”, la adresa fostului, preluând un clip ce se vrea amuzant, de pe TiokTok. În imagine apare o lamă care scuipă un bărbat ce se apropie și crede că animalul este prietenos. În dreptul „victimei” lamei este scris „Ex”, în timp ce lama e etichetată cu „me” (n.r. – eu în engleză)

Pepe și Yasmine au evadat în Dubai

În timp ce Raluca are de transmis mesaje foștilor, Pepe  și Yasmine au plecat într-o scurtă vacanță exotică în Dubai. Aseară au ajuns într-o oază după o excursie cu ATV-ul prin deșertul saharian. Pepe a glumit că și-a luat șofer personal în persoana soției sale, iar din oaza cu wifi s-a bucurat să poată posta, în timp ce fredona o melodie arăbească iar soția sa îi ținea isonul cu mișcări insinuante.

Pentru că nimeni pe lume nu e mai prețios ca Yasmine a lui, Pepe a urcat-o pe iubita sa soție în Burj Khalifa, apoi a dus-o la cină la Urla, cel mai stilat restaurant din Dubai, cum e menționat în ghidurile turistice, având și cel mai bun meniu cu fructe de mare și pește.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre