Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă e de neoprit. Curg acuzațiile către Pepe

Raluca Pastramă e de neoprit. Curg acuzațiile către Pepe
Raluca Pastramă nu se oprește cu scandalul și a făcut alte acuzații la adresa fostului soț, Pepe. Artistul se va enerva foarte tare!

Raluca Pastramă aruncă iar cuvinte grele la adresa lui Pepe. Într-o ultimă postare pe contul de socializare, bruneta spune că Pepe ar vrea să-i ia copii, ca să nu plătească pensie alimentară.

„Mulțumim că ne-ai luminat odată pentru totdeauna ca să înțelegem și noi care era de fapt motivul real pentru care te zbați atâta”

„Aaaaa, deci asta era problema. ))) Îi e frică că-i cer eu pensie alimentară, deci nu este vorba de copii, îi e frică că plătește. Păi, ză mă așa! Ca să înțelegem cu toții odată de ce tot ambiționezi tu… Da, păi și noroc cu tine că te ocupi și tu de activitățile fetelor de când cu procesul ăsta ce l-am intentat eu, că în ultimii 11 ani ai fost artist, acum ai devenit tată.

Doamne ajută! Mulțumim că ne-ai luminat odată pentru totdeauna ca să înțelegem și noi care era de fapt motivul real pentru care te zbați atâta. Banii!!!”, a fost mesajul postat de Raluca Pastramă pe contul de socializare.

Cât plătește Pepe pentru școala fetițelor

Luna trecută, Pepe a spus că și-a mutat fetițele la o școală privată, unde suma plătită este cu adevărat una impresionantă. Vedeta și soția sa, Yasmine a fost alături de micuțe în prima zi de școală, iar cântărețul a menționat pe contul de socializare cât de bucuroase au fost fetițele de această schimbare.

Costul anual pentru fiecare fetiță se ridică la aproape 14.000 de euro

Pepe și-a mutat fetițele la o școală privată

„Examenele de admitere au fost luate cu succes și argumentele voastre legate de timpul pierdut în trafic până acum plus luptele și răbdarea de a primi o semnătură timp de un an și jumătate sunt dovada faptului că sunteți deja mari și știți ce vreți de la viață.

Ați reușit, felicitări și mult succes la învățătură!!! Vă iubește tati!”, a specificat Pepe pe rețelele de socializare.

Potrivit informațiilor oferite de Avantaje, artistul ar plăti 1.130 de euro pe lună pentru fiecare fetiță, ceea ce înseamnă 13.560 de euro pe an. În condițiile în care cântărețul face tot ce poate pentru educația și bunăstarea fetițelor sale, s-ar mai fi pus problema de o pensie alimentară?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri