Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă, într-un scandal amoros care-i afectează familia. Fostul soț reacționează și înșiră amanții

Raluca Pastramă, într-un scandal amoros care-i afectează familia. Fostul soț reacționează și înșiră amanții
Aniversarea tatălui său, moment care, ieri, a reunit familia pentru o petrecere intimă la care a participat și Oana Roman cu fiica ei, a fost umbrită. Exasperat de titlurile din presă, Pepe a izbucnit și a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale.

Supărat pe ceea ce se scrie în presă, Pepe o umilește în ultimul hal pe fosta soție. I-a înșirat toți iubiții, semn  că a stat „geană” pe ea și a știut tot ce face, și le atrage atenția ziariștilor să fie mai atenți cu ceea ce scriu. Le cere inclusiv să se gândească la fiicele lui cu Raluca.

Totul a pornit de la informațiile  legate de noul iubit al fostei soții. Așa cum știți, Pepe și Raluca s-au separat în 2021 și au divorțat, după ce au apărut informații legate de infidelitatea tinerei care i-a dăruit artistului două fiice superbe. După divorț, atât Pepe cât și Raluca și-a refăcut viețile. Ambii s-au căsătorit și ambii au făcut copii: Pepe are un fiu, Raluca, o fiică. Copiii au venit pe lume la câteva zile distanță, la mijlocul anului 2022.

Raluca Pastramă a fost surprinsă de mână cu noul iubit (Sursa: Cancan.ro)

Între timp, anul acesta, Raluca a anunțat că divorțează de al doilea soț al ei, Ibrahim Ibru. Ea a declarat public că se separaseră de mai mult timp, dar au păstrat relații civilizate pentru fiica lor.

Noul iubit, personaj controversat

Săptămâna aceasta paparazzi i-au surprins din nou de mână pe Raluca Pastramă și pe noul ei iubit. Cancan.ro a scris că acesta a umblat și cu Ramona Olaru. În urmă cu două luni, într-un interval scurt de timp, Ramona Olaru și Raluca Pastramă au fost văzute si pozate de paparazzi la brațul aceluiași bărbat. Pe atunci, fosta soție a lui Pepe nega relația, spunând că ea e doar prietenă cu el. După ce acesta s-a despărțit de asistenta de la Neatza, bărbatul a fost surprins de mână cu Raluca, conform ipostazelor surprinse de cancan.ro.

Toți iubiții Ralucăi Pastramă, puși pe tapet

Recent, în cadrul unei postări pe contul personal de Instagram, Pepe le cere ziariștilor să evite asocierea lui cu fosta lui soție. „Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți Pepe. Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față. Nu mai vreau să fiu asociat cu subiectul”, a spus Pepe.

Mai mult artistul face public numele tutror bărbaților cu care s-a iubit fosta sa soție, dar și faptul că, deși nu a divorțat de Ibrahim Ibru (cel cu care s-a căsătorit după divorțul de Pepe și cu care are o fetiță), Raluca Pastramă are acum o relație cu un alt bărbat – Iulian Aitean.

„(…) Dacă tot vreți să folosiți despre foști, scrieți despre fosta lui Ion sau fosta lui Ricci (…) sau fosta lui Tibi din Ploiești, că e ditamai actorul, (…) sau actuala soție a lui Ibrahim – fiindcă nici nu au divorțat, nici nu au depus actele, sau actuala iubită a lui Iulian Aitean. Au nume și prenume, vorbiți despre ei! Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace”, a mai punctat Pepe pe Instagram Stories.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre