Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă s-a căsătorit astăzi. Nașii au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele. Imagini de la cununie

Raluca Pastramă s-a căsătorit astăzi. Nașii au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele. Imagini de la cununie
Gabriela Firea, ministrul familiei și egalității de șanse, şi soţul ei, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, au devenit părinții spirituali ai Ralucăi Pastramă și ai lui Ibru
“Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire! 💕 🎂💍✨🎊”, a scris nașa Gabriela Firea pe Facebook. 
Cununia Ralucăi cu Ibrahim a fost una discretă, de care puțini au știut.
Raluca mai are puțin și naște, copilul fiind rodul dragostei dintre ea și noul ei partener. Bruneta mai are două fete din căsătoria cu Pepe. De asemenea, Pepe a devenit și el tată pentru a treia oară cu noua lui parteneră, Yasmine.

Divorț neașteptat

Pepe și fosta sa s-au iubit intens și nimeni nu a crezut că cei doi vor ajunge să-și spună „adio!”. Din păcate, cei doi au ajuns să se certe urât, să ajungă la un divorț zgomotos, însă au reușit rapid să facă pace. În prezent, relația lor este una civilizată și mai mult, fiecare dintre ei și-a refăcut viața. În timp ce artistul trăiește o poveste de dragoste cu Yasmine, Raluca este mai fericită ca oricând și se bucură de perioada minunată pe care o trăiește.

Cine este noul soț Ralucăi Pastramă

Soțul Ralucăi e mult mai tânăr ca ea, spun surse, acesta având doar 28 de ani. Presa a scris în trecut că bărbatul este de origine arabă și face parte dintr-o familie foarte bogată. Relația lor a devenit oficială imediat după ce au aflat că vor deveni părinți, iar de atunci își tot fac declarații siropoase de dragoste pe Instagram.

„Da, este adevărată. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, au fost cuvintele Ralucăi Pastramă.

Pepe e tată de Gemeni

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a născut de puțin timp un băiețel, născut în zodia Gemeni. Cu ceva timp în urmă, artistul a dat un interviu pentru emisiunea lui Dan Capatos în care a spus că cel mic se va numi pe Junior. Artistul a amintit și de botezul bebelușului, afirmând însă că acesta va fi unul discret.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mărturisit artistul.

Sursă foto: Facebook Gabriela Firea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre