Exclusiv. Raluca Pastramă și iubitul ei, primele imagini oficiale împreună

Exclusiv. Raluca Pastramă și iubitul ei, primele imagini oficiale împreună
Fosta soție a lui Pepe, Raluca, și-a regăsit fericirea în brațele noului ei iubit. Cei doi au o frumoasă poveste de dragoste.

În momentul în care s-a aflat vestea separării dintre Pepe și Raluca, zvonurile erau că tânăra soție ar fi început o relație cu cineva, iar aceasta ar fi fost la baza separării. În final, și artistul și-a găsit fericirea în brațele tinerei make-up artist Yasmine Ody. Iar apoi, într-o sincronizare perfectă, s-a dovedit că Yasmine, pe de o parte, și Raluca pe de cealaltă, se pregătesc să devină mame. Ele vor aduce pe lume copiii, se pare, în aproximativ același timp. Pepe va avea un băiețel, iar Raluca, încă o fetiță.

Fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, e mai frumoasă ca niciodată. Bruneta s-a îndrăgostit lulea de Ibrahim, iar acum cei doi urmează să devină părinți. Chiar dacă recent, cei doi au organizat o petrecere în care au anunțat sexul viitorului lor copil, atât Raluca, cat și bărbatul iubitul ei au păstrat relația departe de ochii lumii. Totuși pentru Raluca, relația cu Ibrahim este din ce în ce mai asumată.

Raluca lui Pepe, relație asumată cu noul bărbat din viața ei

Fosta soția lui Pepe au avut grijă să distribuie zilele acestea primele imagini în care apare alături de iubitul ei, cei doi părând a se afla la o plimbare, într-un parc. Raluca Pastrama distribuit imaginile pe Instagram, iar melodia pe care au ales-o ca fundal are niște versuri care vorbesc de la sine în ceea ce privește relația ei cu noul tău iubit.

„Tu-mi ești soarele și luna / Și te iubesc din totdeauna / Te iubesc din alte vieți / Cum iubesc marii poeți”, cântă Feli în piesa „Două inimi”, pe care, vă și invităm să o ascultați.

Până luna trecută, Raluca a reușit să își țină ascunsă sarcina. Se pare că ea ar fi intrat în luna a șaptea. „Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre”, a spus Raluca Pastramă, luna trecută.

Sursa foto: Instagram