După ce s-a ars cu ciorbă, suflă și în iaurt. Pepe nu e pregătit să-și ducă iubita în fața altarului

După ce s-a ars cu ciorbă, suflă și în iaurt. Pepe nu e pregătit să-și ducă iubita în fața altarului
Pepe și Yasmine Ody se cunosc încă dinainte ca prezentatorul să se despartă de mama fetițelor, iar acum se pregătesc să devină părinți.

Yasmine Ody e însărcinată în șase luni și așteaptă cu sufletul la gură să-și strângă copilul în brațe.

După ce s-a ars cu ciorbă, suflă și în iaurt. Pepe nu e pregătit să-și ducă iubita în fața altarului

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Pepe și iubita sa, Yasmine. Cei doi trec prin cel mai frumos moment al vieții, pentru că nu peste mult timp urmează să devină părinți de băiețel. Potrivit informațiilor oferite de Spynews, cei doi au început deja să se pregătească de botez. Chiar dacă bruneta își dorește, ca orice femeie, o nuntă, se pare că mai are de așteptat. Pepe e de data asta extrem de atent la toate detaliile, așa că mare eveniment mai are de așteptat.

Și Raluca Pastramă este însărcinată

Și fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, trăiește momente unice, pentru că e și ea însărcinată și se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Ea s-a dat de gol în fața fanilor săi, după ce a publicat o fotografie în care i s-a văzut frumusețea de burtică.

Pepe este noul prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva

Nu în ultimul rând, Pepe mai are un motiv de fericire. În curând va începe mult așteptata emisiune Te cunosc de undeva, iar artistul este noul prezentator. „Am fost concurent de 5 ori. Primele două dăți când am concurat am ieșit pe locul 1 consecutiv, după aceea m-au băgat în juriu. Am câștigat și în juriu, am fost plătit bine.

M-am reîntors… Eram eu, Brenciu, Delia. Am fost și invitat special la «Te cunosc de undeva!». Nu primeam note, dar făceam duet cu toți concurenții. Am mai participat de încă două ori și a câștigat atunci Maria Buză. De trei ori am ieșit pe locul 2. Acum sunt în locul lui Cosmin Seleși, pe care îl salut, că e prietenul meu”, a declarat Pepe la „Xtra Night Show”.

Sursă foto:  instagram