Pepe a regăsit fericirea. După două mariaje eșuate, artistul ne arată cât e de norocos

Pepe a regăsit fericirea. După două mariaje eșuate, artistul ne arată cât e de norocos
Pepe este în al nouălea cer, așteptând să i se nască al treilea copil, cel care îi va duce numele mai departe, căci va fi un băiețel. Nu mai e mult până ce Yasmine, actuala lui iubită, va naște.

Yasmine Ody a devenit iubita lui Pepe după ce acesta a divorțat de mama fetelor lui, Raluca Pastramă. Artistul și actuala lui iubită se știau însă, dinainte. Pepe a anunțat separarea de Raluca pe 2 noiembrie 2020. Pe 16 noiembrie, Yasmine punea pe Facebook o primă fotografie cu ea împreună cu Pepe, în timp ce îl machia, pentru o filmare. Așa cum știți, Yasmine este make-up artist.

După ce și-au oficializat relația, Yasmine și Pepe au avut parte de multe momente fericite împreună, care au ajuns și la cunoștința publicului. În plus, Pepe a avut grijă să o introducă pe noua sa iubită în viața fiicelor sale, care o îndrăgesc foarte mult. Toți patru au făcut vacanțe și excursii împreună.

Pepe vrea doi copii cu Yasmine

Acum, fiicele lui Pepe sunt la fel de nerăbdătoare să își cunoască frățiorul, precum e tatăl lor să își strângă în brațe noul copil. Până atunci, face plimbări cu Yasmine și, entuziasmat de burtica proeminentă a acesteia, nu ezită să o filmeze și să distribuite pe rețelele sociale imaginile. Așa cum, se vede, tânără, Yasmine nu s-a îngrășat deloc de când a rămas însărcinată. E la fel de suplă și frumoasă ca înainte.

Yasmine Ody e însărcinată în cinci luni. Pepe a anunțat că va fi tată la începutul lunii martie, pe scenă, în cadrul unui spectacol. Acum, cântărețul a ținut să le-o arate fanilor lui pe viitoarea mămică, astfel că a filmat-o pe Yasmine în centrul Bucureștiului. Tânăra apare îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată pe corp și decoltată. Burtica i se observă rapid, în timp ce se joacă cu băiețelul unor prieteni. „Am vrut să văd cum îți stă cu burtică și cu băiat”, i-a spus Pepe iubitei sale.

Sursa foto: Instagram