Ce se întâmplă cu copiii fostului cuplu Raluca – Pepe. Decizie neașteptată în prag de sărbători

Ce se întâmplă cu copiii fostului cuplu Raluca – Pepe. Decizie neașteptată în prag de sărbători
De când Pepe a anunțat despărțirea pe cale amiabilă de Raluca Pastramă, femeia cu care are două fetițe, s-au spus multe și de-o parte și de cealaltă. În timp ce o împăcare între cei doi pare imposibilă în momentul de față, aceștia au luat o decizie neașteptată în privința copiilor.

Pepe și Raluca nu au de împărțit doar cele două fetițe, pe Rosa și pe Maria, ci și o avere considerabilă, care, conform unor surse apropiate cuplului, s-ar ridica undeva la fabuloasa sumă de 1,5 milioane de euro în bunuri mobile și imobile, printre acestea și vila din Pipera unde au locuit cei doi, care ar valora undeva la 400.000 de euro. 

În afară de casă, pe listă s-ar mai regăsi și următoarele bunuri, conform cancan.ro: o casă de 650.000 de euro în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, un bar pe două etaje de 550.000 de euro deschis de cântăreț pe Calea Victoriei, dar și câteva mașini scumpe printre care un Porsche Macan ce valorează aproximativ 65.000 de euro. 

Maria și Rosa, împărțite de sărbători 

În ceea ce privește bunurile, acestea vor fi împărțite probabil la tribunal, dar când vine vorba de cele două fetițe, Maria și Rosa, lucrurile stau total diferit. Situația a luat în prezent o întorsătură neplăcută și despărțirea amiabilă pare doar un vis frumos, căci se pare că între cântăreț și brunetă nu mai există cale de împăcare, cel puțin momentan. 

Sărbătorile de Crăciun nu îi prind pe cei doi în relații extraordinare, însă de dragul copiilor se pare că au fost dispuși să îngroape securea și să ajungă la o înțelegere, pentru binele comun al micuțelor. O sursă a declarat pentru impact.ro că cele doua fetițe vor petrece sărbătorile cu ambii părinți, doar că în zile diferite: ”Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad. Fetele au fost confuze în primele zile, atunci când mama şi tatăl lor nu mai locuiau împreună. Nimeni nu ştia cum să le explice. Dar, mai apoi, părinții le-au convins că așa e mai bine și că le vor iubi mereu. Fetele par să se fi împăcat cu situația, sunt din nou vesele.” 

De altfel, se pare că cei doi își iubesc enorm copiii astfel că se înțeleg când vine vorba de timpul petrecut cu ei: ”Ambii părinţi îşi idolatrizează copiii. Şi, din fericire, toţi văd că nu se ceartă pe zilele de vizită, când, unde şi cum poate veni tatăl să-şi vadă fetele. Fiindcă Maria şi Rosa Alexandra stau din prima clipă a separării cu mama lor, Pepe pare să fi realizat şi el că fetele trebuie să rămână la Raluca”, a mai declarat pentru cancan.ro sursa citată. 

Fenomen Biblic! Jupiter și Saturn se vor alinia ca la nașterea Domnului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp