Apropiații artistului susțin că acesta s-ar pregăti să ceară daune morale de la cea care l-a înșelat. Amintim că Raluca Pascu ar fi recunoscut, conform documentelor depuse de Pepe în instanță, relația cu un anume domn. Pe de altă parte, nu ar fi așa o noutate. Când a divorțat de Oana Zăvoranu, în 2011, Pepe a dat-o în judecată și i-a cerut 100.000 de lei, daune morale, după ce aceasta i-a aruncat vorbe grele în public, inclusiv faptul că „ar avea bucurii la băieți”.

Acum se discută cui va cere Pepe daune morale, Ralucăi (familiei ei) sau omului de afaceri cu care aceasta ar fi fost plecată în escapada de la Poiana Brașov din toamnă, dar și cărei instanțe i se va adresa, dacă va face asta?

Ce spune Raluca Pascu

Pe de altă parte Raluca se ține tare. Ea e mamă model, își îngrijește atent fetițele, ele sunt lumina ochilor ei; Rosa Alexandra și Maria Pascu. „Copiii mei sunt motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață. Iubirile mele, vă iubește mami mai presus de cuvinte! #TotCeConteaza”, a scris soția lui Pepe pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Pascu (@ralucapascu1991)

Raluca Pascu infirmă faptul că ar avea un iubit dar și faptul că o posibilă solicitare de daune, din partea soțului ar putea fi tranșată în stabor. „Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor”, a spus Raluca Pascu, când a fost întrebată de reporterii impact.ro dacă Pepe va cere despăgubiri de 100.000 de euro pe motiv că ea l-ar fi înșelat cu un bărbat arab, într-o recentă vacanță la munte.

Sursa foto: Instagram

Prințul Charles, probleme în paradisul britanic. Poporul l-ar vrea pe William rege

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp