Simona Ionescu / Redactor Șef

Rămâi mască: Liviu Vârciu și-a mușcat câinele. Pur și simplu cei doi nu se înțelegeau

Rămâi mască: Liviu Vârciu și-a mușcat câinele. Pur și simplu cei doi nu se înțelegeau
Liviu Vârciu face parte din categoria celor îndrăgostiți iremediabil de animale, iar relația dintre el și Ares, unn superb Cane Corso e una cu totul și cu totul specială.

Până să se ajungă aici însă, cei doi au avut de trecut prin multe situații destul de complicate. Pentru că Ares, încăpățânat ca și stăpânul său a făcut ce a vrut și s-a ajuns să-i distrugă stăpânului iubitor nu doar curtea, ci și două ceasuri foarte scumpe. Atunci, Liviu a apelat la ajutorul unuia dintre cei mai buni specialiști, instructorul canin Mihai Nae.

Iar acesta a reușit să facă minuni cu superbul exemplar, iar Ares și Liviu sunt acum de nedespărțit, prezentatorul mândrindu-se peste tot cu câinele său. Mihai Nae a povestit pentru toți fanii peripețiile lui Liviu cu blănosul său simpatic. La relația perfectă din om și stăpân a contribuit și Pepe, care l-a îndemnat pe Liviu la cine să apeleze.

“Plimbările erau aventuri reale, demne de a face o comedie de succes. Se dădeau lupte, se mușcau unul pe celălalt”

„Acum aproape 2 ani l-am cunoscut pe Liviu Vârciu, care m-a contactat la îndemnul lui Pepe. Era supărat pe Ares pentru că nu îl ascultă deloc. Ares este un nebun de Cane Corso, dar și un exemplar superb, care i-a distrus curtea, a reușit să îi distrugă și vreo două ceasuri.

Plimbările erau aventuri reale, demne de a face o comedie de succes. Se dădeau lupte, se mușcau unul pe celălalt. Pepe îmi este unul dintre prietenii de suflet care mi-a spus că o să mă distrez tare cu cei doi. Totuși, nu am crezut că va fi așa. E greu de explicat cât de amuzante erau telefoanele de disperare ale lui Liviu, când îl supără superbitatea de cățel.”, a povestit Mihai Nae, pentru Ciao.

“Sunt sigur că în următorul an Ares va avea titlul de campion România”

După ce Ares a intrat pe mâna dresorului, lucrurile au început să se schimbe radical, Ares devenind o scumpete de câine, care știe exact ce să facă pentru stăpânul lui.

“Cu timpul am reușit să potolim cățelul și încă muncim ca relația dintre ei să fie una echilibrată.(…)

Am planuri pentru următorul an. Și spun acum pentru prima dată. Sunt sigur că în următorul an Ares va avea titlul de campion România. Acum Liviu se bucură de un cățel care merge la pas și execută comenzile elementare de șezi, culcat. Am reușit performanța de a-l convinge pe Ares să îl aștepte în fața magazinului, dar să facă și pază în curte.”, a mai spus dresorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre