Simona Ionescu / Redactor Șef

Rambo își vinde casa cu un discount monumental. Avem imagini

Rambo își vinde casa cu un discount monumental. Avem imagini
Poate că e lovit de recesiune, sau, poate, doar s-a plictisit de ea. Un actor celebru a anunțat că își vinde vila. Și cere pe ea cu peste 1 milion de dolari în minus față de suma pe care a plătit-o la achiziție.

Sylvester Stallone își vinde vila din La Quinta, California, și cere 3,35 milioane de dolari, cu 1,15 milioane de dolari mai puțin decât suma pe care a plătit-o în urmă cu un deceniu. E a treia oară când încearcă să scape de ea. Vila în stil mediteranean și toscan are o suprafață locuibilă de 4.889 de metri pătrați, care include patru dormitoare și cinci băi.

Casa cu două etaje, construită în 2008, oferă, de asemenea, un living spațios, cu tavane cu înălțime dublă și un șemineu din piatră, un living room care se deschide pe o terasă, o bucătărie cu dulapuri din lemn, o insulă din lemn și piatră, o sală de mic dejun și o cameră pentru vinuri.

În vârstă de 73 de ani, Stallone, actor, scenarist, regizor și pictor, a cumpărat proprietatea în 2010 pentru 4,5 milioane de dolari prin intermediul unui trust imobiliar. Acum, actorul care a devenit celebru cu rolurile ”Rambo” și ”Rocky” a decis să se despartă de ea. Nu e prima dată când încearcă. A mai scos vila la vânzare în 2014, pentru 4,2 milioane de dolari. De atunci, casa a fost pe piața la prețuri diferite, în funcție de modificările brokerilor. A fost scoasă de pe piață în 2016, când a fost ultima dată listată la 3.625 milioane dolari.

Un reprezentant al celebrului star american a confirmat că el este vânzătorul, dar nu a avut alte comentarii, scrie Mansion Global. Agentul care se ocupă de vânzare susține că familia Stallone a folosit casa doar pentru vacanțe, astfel că proprietatea este bine întreținută. Pe lângă impresionanta suprafață locuibilă, proprietatea deține 0,45 acri de teren, cu mai multe terase, o piscină și un spa și un cămin încorporat. În plus, prin curtea proprietății curge un pârâu.

Sursa foto: Realtorlux

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre