Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Bădescu, povești haioase la iUmor. Cum a primit „botezul” în celebrul serial „Caracatița”

Ramona Bădescu, povești haioase la iUmor. Cum a primit „botezul” în celebrul serial „Caracatița”
Moment de excepție la iUmor 2024. Când Ramona Bădescu și-a făcut apariția, parcă timpul s-a oprit în loc. Jurații au fost fermecați pe loc de frumusețea vedetei, care a povestit o întâmplare care a marcat-o cu cel mai ciudat fan.

Ramona Bădescu a strălucit pe scena de la iUmor. Îmbrăcată într-o rochie care i-a scos formele în evidență, frumoasa actriță și cântăreață a vorbit despre primul său rol în celebrul serial „Caracatița”, dar și despre Alain Delon.

„Du-te, dezbracă-te, murdărește părul, îmbracă rochia ruptă și vino la filmare”

Ramona Bădescu își amintește și acum cu drag de primul ei rol în Italia, în filmul „Caracatița”. „Nu credeam că eu voi ajunge să joc în Caracatița rolul unei sicilience. Am interpretat-o pe mama lui Tano Caridi, mafiotul cel rău.

Am ajuns la șase dimineața la filmări, fustă, tocuri, geantă, am stat două ore să mă fardez. Și regizorul spune: Ce-i cu tine așa? Păi, am venit la filmare. Du-te, dezbracă-te, murdărește părul, îmbracă rochia ruptă și vino la filmare.

Păi, dacă știam veneam așa din București. M-au demachiat, am avut părul murdar, cam ca acum și a fost cea mai frumoasă filmare a mea”, a povestit artista.

Cum a primit botezul de la colegi

Un moment haios a fost și cel care în Ramona Bădescu a primit „botezul” în film, când era la un pas să leșine din cauza mirosului de ceapă.

„Prima zi de filmare, doi colegi mă salvează de la înec. Îmi fac respirație gură la gură să mă trezesc și regizorul spune încă o dată.

Mă aruncă în apă, mă salvează, iar îmi fac respirație gură la gură, iar mă aruncă în apă, iar mă salvează, iar îmi fac respirație gură la gură.

Până la urmă, era să leșin de-adevăratelea pentru că în pauză, ei mâncaseră ceapă. Astea sunt glumele bine ai venit pe platourile de filmare. Botezul”, a spus artista zâmbind.

„Țineam poza lui sub pernă”

 

Ramona Bădescu s-a numărat și printre cei care au avut norocul să-l cunoască personal pe Alain Delon. „Am făcut o filmare cu Delon, o publicitate. „Bonjour Ramona, bonjour Alain”, nu i-am spus că țineam sub pernă fotografia lui. Dar tare mi-a plăcut de el”, a povestit vedeta despre regretatul actor francez, recent plecat dintre noi.

Ramona Bădescu: „La un moment dat m-au cucerit anumite scrisori pe care le primeam acasă, în cutia poștală, acum câțiva ani”

Devenită celebră în Italia, a început să aibă foarte mulți fani și atunci, spune Ramona Bădescu, a avut parte de poate cel mai intrigant moment din viață.

„Primeam multe flori, scrisori, dar la un moment dat m-au cucerit anumite scrisori pe care le primeam acasă, în cutia poștală, acum câțiva ani. Le deschideam și am început să le citesc. Aveau un iz de cucerire, dar și de intrigă, de la aceeași persoană. Se semna cu o inimă și cu un zâmbet.

Îmi povestea despre o dorință despre a mă cuceri, despre un cuțit, o întâmplare, ce făcuse cu o zi înainte. Cred că a fost începutul unui serial care te ține în priză, chiar îmi lipseau când nu ajungeau. Eu nu răspundeam”.

„Cobor și văd un bărbat extraordinar de frumos: e al meu”

Surpriza însă a venit într-o zi, după ce Ramona Bădescu a acceptat o întâlnire.

„Până la urmă mi-a cerut o întâlnire să ne cunoaștem. Eram emoționată, cunoscusem atât de mulți fani și am spus hai să văd. Cobor și văd un bărbat extraordinar de frumos, mă uit la el nu mi se părea adevărat: părea inteligent, intrigant, frumos, elegant, am zis că nu se poate. E al meu.

Mă duc spre el și spun: În sfârșit ne cunoaștem, îmi pare bine! Iar el zice: Doamna Bădescu, sunteți așteptată în mașină. Se deschide portiera și de acolo iese o femeie extraordinar de frumoasă.

Nu se poate! Spune, da, sunt eu. Îi spun îmi pare bine, dar sunt la cură de slăbire și nu mai merg la restaurant. Dar șoferul ăla al ei… cum era”, s-a destăinuit Ramona.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre