Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Gabor, despre uniforma mai mare cu două numere, carnetul de note și păpușile „un fel de Barbie românești”

Ramona Gabor, despre uniforma mai mare cu două numere, carnetul de note și păpușile „un fel de Barbie românești”
De aproape 11 ani, Ramona Gabor este „zeiță” în Dubai. Dar la întâlnirea recentă cu Teo Trandafir, a dovedit că nu a uitat de unde a plecat. Și nu poate uita niciodată păpușile „un fel de Barbie românești”

Chiar dacă mulți o văd cu fițe și figuri, Ramona Gabor a pus cărțile pe masă și a venit la podcast-ul mentorului său, Teo Trandafir. Declarații despre păpușile „un fel de Barbie românești” și cel mai iubitor tată.

Teo Trandafir: „Cred că faci parte dintre foarte puținii mei studenți care au luat notă maximă”

Teo Trandafir și Ramona Gabor se cunosc de 15 ani, când prezentatoarea spune că „am avut cinstea să-i fiu profesor”.

„Și întâmplarea a fost cam așa. A venit pentru prima dată Ramona cu geantă, cu pălărie, cu niște fițe, cu niște tocuri… când a văzut ea că de fapt se muncește, și ei îi place foarte mult să muncească, după câteva cursuri era în trening și în pantofi sport. Hai să facem treabă. Cred că faci parte dintre foarte puținii mei studenți care au luat notă maximă”, a mărturisit Teo Trandafir.

Ramona Gabor: „Sunt genul de om care se adaptează oricărei situații”

Ramona, soră cu Monica Gabor, recunoaște că și în trecut, dar și acum, lumea o vede ca fiind plină de fițe și figuri, ceea ce nu are nici o legătură cu adevărul.

„Probabil din cauza faptului că sunt genul de om care se adaptează oricăror situații. Dacă mă pui la o masă de lux, o să mă comport ca o doamnă. Dacă mă pui pe jos, ca la arabi, să mănânc orez cu mâna, fac și asta. Chiar și prietenii apropiați când văd că sunt OK cu asemenea situații se miră. Așa sunt eu, te surprind. Îmi place să mă mulez pe situații, să nu uiți să fii om”, a mărturisit sora Monicăi Gabor.

„Nu am avut multe, cumva ne-am chinuit de multe ori”

Frumoasa din Dubai a povestit că în copilărie, la Bacău, provenind „dintr-o familie foarte catolică” trebuia să meargă la biserică la fiecare zi.

„Nu am avut multe, cumva ne-am chinuit de multe ori, părinții mei să ne țină la școli bune, să nu studiem la țară, să ne ofere o viață mai bună. Dar neajunsurile nu le-am simțit. Mama prefera să-mi cumpere uniformă de clasa a cincea, în loc de clasa a treia, și eram un pic diferită.

„Tata ne spunea mereu că ne iubește”

Ramona Gabor povestește despre păpușile copilăriei

Dar mama făcea uniformele mai mici, era atrasă de lumea fashion-ului. Nu aveam drepturi la asemenea mofturi. Aveam trei dormitoare, un apartament la bloc. Toate trei surorile suntem Capricorn… tata era un om foarte blând, își vedea de treaba lui, muncea și el ne dădea încredere în noi.

Spunea că suntem cele mai frumoase fete din cartier și ne spunea mereu că ne iubește. Mama, nu prea… În fiecare seară de la șase la șapte trebuia să mergem la biserică. Ea era cu religia și atât”, a spus Ramona. Prietena ei cea mai bună, ortodoxă fiind mergea la biserica catolică doar ca să stea mai mult cu Ramona.

„Când venea Moș Crăciun, trebuia să arătăm carnetul de note”

Părinții le-au spus mereu surorilor Gabor că singurul lor job este să învețe. „Iar când venea Moș Crăciun, trebui să arătăm carnetul de note. Și asta era un fel de motivație pentru noi să avem note bune în carnet, ca să primim cadouri. De obicei păpuși, un fel de Barbie românești În fiecare aveam și Moș Nicolae care venea și ne punea dulcuiuri în ghetuțe. Moș Crăciun ne aducea și jucării, cățeluși din cei mici care lătrau…”, spune diva.

„Și acum schimbăm lucruri”

Din copilărie, surorile Gabor obișnuiesc să schimbe lucruri, pentru că sunt la fel de înalte, au același număr la pantofi. „Dacă Monicăi îi place o geantă de-a mea, îi dau timp de un an să o poarte și ea la fel. Dacă nu-mi mai vine o rochie, permanent facem asta”, a recunoscut Ramona.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre