Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Gabor recunoaște că se ceartă cu Monica. „Mă consider un pic diferiă de surorile mele”

Ramona Gabor recunoaște că se ceartă cu Monica. „Mă consider un pic diferiă de surorile mele”
Surorile Gabor, Monica și Ramona se iubesc enorm, însă zeița din Dubai a recunoscut că sunt și momente în care se ceartă.

Sunt frumoase și știu ce vor de la viață. Dar Monica și Ramona Gabor au, ca toată lumea și momente neplăcute în care apare cearta.

„Eu mă consider un pic diferiă de surorile mele”

„Sigur că ne mai certăm și noi, suntem surori. Dar sunt certuri din astea care azi sunt, mâine nu mai ști de ce te-ai certat. Eu mă consider un pic diferită de surorile mele, pentru că am ales viața asta, mai independentă, mai antreprenorială.

Sunt mai mult pe cont propriu și îmi place libertatea mea. Îmi place să călătoresc, când sunt pe acel continent, în America, simt că mă sufoc. Sunt departe de Europa nu pot să călătoresc, să cumpăr un bilet și să zbor imediat. Faci 16 ore până în Dubai. Când sunt acolo, nu sunt aproape de casă”.

Ce nu lipsește niciodată din bagajul Ramonei

Ramona Gabor, despre relația cu Irinel Columbeanu

Pentru că e o femeie elegantă și rafinată, totdeauna are mare grijă de imaginea ei, iar primul lucru pe care-l pune în bagaj este aparatul de uscat părul.

„Mereu când îmi fac bagajul tind să pun prea multe lucruri, dar când plec mă tot gândesc dacă am uitat ceva. Dar până la urma pașaportul e mai important. Multe lucruri nu-mi lipsesc din bagaj. Nu plec nicăieri fără aparatul de uscat și coafat părul”, susține vedeta.

Ramona Gabor: „Eu nu am avut o legătură cu Irinel”

Surprinzător, Ramona spune că nu a avut o legătură strânsă cu Irinel Columbeanu, deși a fost cumnatul ei și nici nu-l vizitează când vine în România. Anul acesta s-au întâlnit, doar pentru că Irina a venit la tatăl său. „Multă lume îmi spune dacă nu era el, tu nu existai.

Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară din acest motiv. Să-mi demonstrez mie că pot fi cineva prin puterile mele. Irinel este un om pe care-l voi respecta toată viața , pentru că e tatăl Irinei. Dar nu am avut nici măcar o conversație de 15 minute, cu atât mai mult o relație.

„Sunt ca frații mei, orice am nevoie, îi sun”

Nici Alina, sora mea. Am mai ieșit la mese, dar nu am avut o relație apropiată. El a avut o relație cu sora mea, nu cu noi. Nu cum sunt eu apropiată de ambii mei cumnați.

Ei sunt ca frații mei, ne înțelegem, orice am nevoie îi sun, sărim, ne ajutăm unul cu celălalt. (…) L-am revăzut pe Irinel acum cu drag, l-am vizitat unde locuiește și sper să ne mai revedem”, a mai spus Ramona.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre