Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce s-a năruit imperiul lui Irinel Columbeanu: A fost atins de blestemul de mamă, lansat de Monica Gabor

De ce s-a năruit imperiul lui Irinel Columbeanu: A fost atins de blestemul de mamă, lansat de Monica Gabor
Claudia Pătrășcanu nu se lasă când e vorba să-și susțină punctul de vedere. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a vorbit și de Irinel Columbeanu.

Claudia Pătrășcanu nu poate să uite prin câte a trecut alături de Gabi Bădălău. Acum îl compară pe fostul soț cu Irinel Columbeanu.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a fost nemiloasă cu Irinel Columbeanu. Dacă alții îi plâng de milă dată fiind situația grea prin care trece în ultima perioadă, cântăreața a spus că Irinel a ajuns așa din cauza orgoliilor și a ambițiilor. Acestea, alături de influența banilor, l-au tras în jos.

„Banii strică vieți și banii m-au nenorocit. Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia?”

„Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți. Uite, un exemplu foarte bun este un domn cunoscut de la noi, fost milionar. Și el a făcut la fel. Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. A trebuit să plece prin America să se realizeze, ca să se întâmple ce cu dânsul la bătrânețe? La Columbeanu mă refer.

Bucurie la puterea a treia

Asta se întâmplă. Ești uitat într-un colț, nu te mai bagă nimeni în seamă. Și banii? A spus-o chiar el (n.r. Columbeanu). Banii strică vieți și banii m-au nenorocit. Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia? Contează ceea ce faci pe pământul ăsta, cu ce rămâi, ce lași în urma ta. Lăsăm copiii aceștia”, i-a spus Claudia lui Măruță.

Reamintim că Monica Gabor, pe atunci încă soția fostului milionar de la Izvorani, a fost filmată plângând la poarta vilei, cerând să fie lăsată să-și vadă fiica, pe Irinuca.

Irinel a reuzat și a umilit-o pe mama copilului său, refuzând întrevederea între cele două.

„Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc că nu mai pot”

Pe de altă parte, Claudia a punctat de ce nu-l va ierta niciodată pe Gabi Bădălău. Artista spune că își amintește mereu de momentul în care a dat-o afară din casă, împreună cu cei doi copii. „Eu în viața asta pot să iert orice și să trec peste orice. Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă… nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo.

Pâine cu untură mâncam. Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc că nu mai pot. Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine”, s-a destăinuit fosta soție a lui Bădălău.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre