Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Gabor trece prin momente cumplite. A transmis un mesaj răvășitor

Ramona Gabor trece prin momente cumplite. A transmis un mesaj răvășitor
Clipe cumplite pentru Ramona Gabor. Sora Monicăi Gabor nu-și poate opri lacrimile după o pierdere atât de grea. Mesajul transmis e tulburător.

Ramona Gabor e în doliu, după ce a pierdut una dintre cele mai drage ființe. Sora Monicăi Gabor a transmis un mesaj care i-a lăsat fără cuvinte pe internauți.

Una dintre cele mai bune prietene de-ale Ramonei Gabor a plecat la Ceruri, iar sora Monicăi Gabor e distrusă. Afacerista e distrusă și a transmis un mesaj plin de tristețe, prin care și-a luat adio de la Ira Von Furstenberg.

Ramona Gabor și-a pierdut una dintre cele mai bune prietene

„Odihnește-te în pace, suflet frumos”

„În absența ta, lumina ta continuă să strălucească puternic în inimile pe care le-ai atins. La revedere, dragă prietenă, spiritul tău mă va călăuzi mereu. Odihnește-te în pace, suflet frumos”, a fost mesajul pe care Ramona Gabor l-a postat pe contul ei de Instagram.

Cine a fost Ira Von Furstenberg

Ramona Gabor nu-și poate reveni din șoc, iar cu câteva săptămâni în urmă ea a povestit cum a cunoscut-o pe una dintre cele mai bune ființe, care i-a fost prietenă ani buni. Mai mult, în semn de doliu, Ramona și-a schimbat și fotografie de profil, cu una neagră. Durerea Ramonei e imensă… Afacerista a povestit că a cunoscut-o pe Ira „care se întâmplă să fie o prințesă” cu opt ani în urmă, la Hong Kong.

„Nu știam că întâlnirea noastră întâmplătoare va înflori într-o prietenie frumoasă. De-a lungul anilor, legătura noastră s-a adâncit și am fost martoră la bunătatea autentică, natura iubitoare și înțelepciunea care radiază din ea. Recent, am avut privilegiul de a-i citi cartea, „IRA – Viața și vremurile unei prințese”- o călătorie sinceră prin experiențele ei.

Ramona Gabor și-a pus doliu și la contul de instagram

„Prin ea, am învățat că adevărata noblețe constă în felul în care îi tratăm pe ceilalți”

În acele pagini, am descoperit un adevăr profund- că, în ciuda diferitelor noastre medii, toți suntem fundamental la fel. Sub titluri și distincții, împărtășim fire comune de bucurie, durere și urmărirea scopului. Sunt atât de recunoscătoare că am un suflet atât de inspirator în viața mea.

Prin ea, am învățat că adevărata noblețe constă în felul în care îi tratăm pe ceilalți. Povestea ei a devenit un far al înțelegerii, amintindu-mi că, în ciuda căilor noastre variate, suntem egali în capacitatea noastră de a îndura, a iubi și a crește. (…)”, a scris Ramona pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre