Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Velea, primul mesaj după crima din Padina. Unde se afla când s-a petrecut nenorocirea

Alex Velea, primul mesaj după crima din Padina. Unde se afla când s-a petrecut nenorocirea
Unul dintre cele mai luxoase hoteluri situat în Padina Bucegi s-a umplut de sânge. Suspecți sunt băieții cunoscutei vrăjitoare Sidonia, care fac parte din clanul Fabian. La petrecerea care a avut loc a făcut parte și Alex Velea.

O petrecere, organizată în avanpremieră de Ziua îndrăgostiților, s-a terminat cu sânge, după cum s-a dus vestea în toată România. Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost omorât cu maceta, după ce și-a apărat soția care se urcase pe scaun să danseze. La evenimentul de sâmbătă noaptea a participat și Alex Velea. Scandalul a pornit după ce bărbatul i-a luat apărarea soției, iar polițiștii au identificat suspecții ca fiind fiii cunoscutei vrăjitoare Sidonia.

Bărbatul ucis le-a cerut socoteală interlopilor pentru comentariile pe care le-au făcut la adresa partenerei de viață. Iar de la schimbul de replici s-a ajuns la măcel. Unul dintre fiii vrăjitoarei l-a tăiat cu o macetă, întâi în hotel, apoi în parcarea acestuia, unde a încercat să se refugieze, după cum au spus martori la crimă.

Suspecții au negat că ei l-au tăiat cu maceta pe bărbatul din Târgoviște, dar după fapta comisă au fugit de la hotel cu o mașină. Au fost prinși de trupele de intervenție ale Poliției. Acum susțin că au fost „în legitimă apărare”.

Într-o intervenție telefonică la  Antena 1, vrăjitoarea a susținut și ea că băieții săi nu sunt vinovați și nimeni nu l-a cunoscut pe bărbatul din Târgoviște.

Bărbatul omorât la Padina

Pe trupul bărbatului au fost găsite 20 de lovituri de macetă

Sorin Anghel, proprietarul unei firme de pază, a fost însă omorât cu o macetă, iar arma crimei este căutată în continuare. O cameră de supraveghere a prins momentul în care bărbatul și-a trăit ultimele clipe din viață. Din păcate, medicii de la salvare nu au avut cum să-l ajute, iar doi copii au rămas acum orfani de tată. Crima ar fi avut loc în parcarea hotelului, așa cum am precizat, când victima a fost încolțită de cei trei bărbați. Există mai multe mărturii despre acest episod și se verifică și camerele de luat vederi.

Medicii legiști au fost găsit pe trupul bărbatului 20 de răni provocate de macetă.

Crima care a însângerat Padina

Explicațiile lui Alex Velea

Potrivit informațiilor, printre cei care au fost audiați s-a aflat și Alex Velea, care a fost văzut într-o filmare dansând alături de băieții Sidoniei. Ca urmare a știrilor apărute despre nenorocirea la care a fost martor involuntar, Alex Velea a scris un mesaj pe contul său de Instagram.

„Salutare tuturor. Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei.

În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine, s-a terminat așa”, a fost mesajul lui Alex Velea pe contul de socializare.

În aceeași locație, dar la o altă petrecere, a fost și cântăreața Alina Eremia, care a mărturisit că nu are nici o legătură cu suspecții, nu-i cunoaște și n-a cântat pentru ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre