Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru a tras lozul cel mare. Iată cum l-a cunoscut pe noul iubit, cu buzunarele doldora de bani

Ramona Olaru a tras lozul cel mare. Iată cum l-a cunoscut pe noul iubit, cu buzunarele doldora de bani
De când s-a ars cu relația cu Cătălin Cazacu, Ramona Olaru e mai atentă ca niciodată și nu mai vrea să-și arate iubitul nimănui.

Totuși, se pare că s-a aflat cine e bărbatul care i-a șters lacrimile tinerei, care speră că de data asta povestea va avea happy end.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, bărbatul care o face acum fericită pe Ramona Olaru e cu nouă ani mai mic decât ea și plin de bani. Tânărul se numește Mircea Babagianu, are 25 de ani și este fiul lui Gheorghe Babagianu, nimeni altul decât fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița.

Iubitul Ramona Olaru

Cum s-au cunoscut cei doi

Mircea este un afacerist de succes, deține un magazin de haine, Killem Clothing Line, a studiat la Londra și trăiește ca-n sânul lui Avram. Sursele spun că acum câteva luni el își căuta o vedetă care să-i promoveze afacerea, iar prietenii i-au recomandat-o pe colega lui Răzvan și Dani. Cei doi s-au plăcut de la prima vedere, iar de aici până la o relație de dragoste n-a mai fost decât un pas.

Ramona Olaru e foarte îndrăgostită și, deși nu vrea ca nimeni să știe cu cine își împarte acum viața, postează mereu imagini cu vacanțele petrecute împreună și cadourile pe care bărbatul i le oferă.

Recent, îndrăgostiții au fost văzuți într-un club celebru din Capitală, unde fără să le pese de cineva, au dansat, s-au sărutat și au băut din cea mai scumpă șampanie. Rămâne de văzut dacă acesta va fi cel îi va împlini Ramonei cea mai mare dorință, aceea de a fi mamă.

Cătălin Cazacu o vrea pe Andreea Bălan

Nici Cătălin Cazacu nu stă degeaba, iar recent a fost văzut și el în club, în momente tandre cu Andreea Bălan. Cei doi s-au simțit foarte bine împreună, ba chiar sportivul i-a dat și un sărut pe frunte. Deocamdată, pentru că la cum îl cunoaște toată lumea pe motociclist, când își dorește să aibă o femeie, scoate talentul de cuceritor la suprafață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre