Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru încearcă să-l transforme pe Cătălin Cazacu într-un bărbat adevărat. „Mi se urcă sângele la cap…”

Ramona Olaru încearcă să-l transforme pe Cătălin Cazacu într-un bărbat adevărat. „Mi se urcă sângele la cap…”
Cătălin Cazacu nu mai e bărbatul rebel de altădată. De când și-a luat iubită, trebuie să se comporte ca un gentleman.

Va reuși oare Ramona Olaru să facă din Cătălin Cazacu ce-și dorește? E greu de spus, dar blonda încearcă.

Ramona Olaru încearcă să-l transforme pe Cătălin Cazacu într-un bărbat adevărat. „Mi se urcă sângele la cap…”

Cătălin și Ramona se iubesc cu patimă, dar asta nu înseamnă că nu mai există certuri în relația lor. Discuțiile în contradictoriu au loc chiar și zilnic, iar motivele sunt banale. Vedeta de la Antena 1 spune că de cele mai multe ori ei se ceartă din lucruri casnice dar și pentru că celebrul sportiv nu reușește să fie punctual.

„Ba da, ne certăm și ne certăm foarte rău. Ne-am certat și ieri, nu am vorbit până astăzi la prânz. M-a supărat pe mine cu ceva. Mă rog, chestii banale, nu te gândi că avem chestii serioase, de fete, de… chestii banale, nu știu, că nu a pus un lucru nu știu unde sau că a lăsat nu știu ce chestie pe nu știu ce masă.

„Eu am o problemă, o chestie cu exactitatea lucrurilor”

Chestii banale, nu te gândi. Casnice, da. Eu am o problemă, o chestie cu exactitatea lucrurilor. Adică dacă îmi spui că vii în 5 minute, vii în 5 minute, nu vii în 6, nu vii în 7. Mi se urcă la cap dacă nu ai venit în ălea 5 minute și de acolo pornește o ceartă: «Ți-am zis să vii în 5 minute!». Așa sunt”, a declarat Ramona Olaru pentru Ego.

Când vine bebe?

Cei doi se pregătesc să facă o nuntă ca în povești, dar încă nu a fost stabilită dată, însă e posibil să fie la începutul verii. Și cel mai probabil nunta va avea loc la malul mării, în România. „Data exactă nu, dar cu aproximație, pe la începutul verii viitoare. În România, dar la mare…

Suntem îndrăgostiți de mare amândoi, așa că nu a fost foarte greu să alegem o locație.”, au spus cei doi, pentru Spynews. Mai mult decât atât, Ramona și Cazacu vor să facă cât mai repede un copil, așa că se ocupă temeinic de acest lucru. Cătălin mai are un copil din relația pe care a avut-o, Andrei, de 11 ani. Ramona și-ar dori ca naș să le fie Răzvan Simion, dar acesta nu a făcut încă pasul cel mare cu Daliana. Însă, e posibil să avem parte de o surpriză…

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre