Simona Ionescu / Redactor Șef

Ray Liotta a murit ca un „premiant”. Iată ce a făcut în ultimele sale momente de viață

Ray Liotta a murit ca un „premiant”. Iată ce a făcut în ultimele sale momente de viață
Se spune că adevărații premianți ai vieții sunt aceia care mor în somn, fără să se chinuie înainte, și aproape fără să știe ce li se întâmplă.

Actorul Ray Liotta, cunoscut pentru rolul său principal din producția „Goodfellas” a lui Martin Scorsese (1990), a murit, la 67 de ani, în Republica Dominicană. El se afla acolo pentru a filma o nouă peliculă și totul decurgea normal.

Ray filma pe insulă un film numit „Ape periculoase”, iar o sursă apropiată actorului spune pentru TMZ.com că a murit în somn.  De asemenea, cu o zi înainte, nu a fost nimic suspect în legătură cu moartea sa. Logodnica lui Ray, Jacy Nittolo, a fost tot timpul cu el în acest proiect.

Logodnă la 65 de ani

Jacy și Ray s-au logodit în 2020, chiar în preajma Crăciunului. El a anunțat cu entuziasm vestea fericită pe Instagram. Actorul a mai fost căsătorit, cu Michelle Grace, cei doi având și o fiică,  Karsen Liottacare calcă pe urmele tatălui ei.

Copilărie începută trist: viitorul mare actor a fost abandonat de părinții naturali

Născut în New Jersey la 18 decembrie 1954, Liotta a fost adoptat la vârsta de șase luni, după ce a fost abandonat la un orfelinat. El a crescut în orașul său natal, iar apoi s-a mutat la New York și în cele din urmă s-a stabilit în Los Angeles, pentru a urma o carieră de actor. Primul rol de film al lui Liotta a fost în producția „The Lonely Lady” din 1983.

Recunoașterea talentului său a venit trei ani mai târziu, când Ray Liotta a jucat în filmul regizat de Jonathan Demme, „Something Wild”. Pentru acest film, Ray Liotta a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar la Globurile de Aur.

Liotta și-a dobândit notorietatea în 1990, pentru rolul principal din capodopera lui Martin Scorsese, „Goodfellas”, unde l-a interpretat pe mafiotul Henry Hill alături de Robert De Niro și Joe Pesci. Ray a făcut lobby din greu pentru rol, iar succesul filmului i-a deschis atât de multe uși la Hollywood încât a lucrat aproape fără oprire.

Cu un an înainte de „Goodfellas”, a jucat împreună cu Kevin Costner într-un alt film emblematic, „Field of Dreams”, în care a jucat rolul lui Shoeless Joe Jackson. Ray a continuat să joace în nenumărate alte filme, printre care „Cop Land”, „Corrina Corrina”, „Operation Dumbo Drop”, „Unforgettable”, „Wild Hogs” și „Blow”.

Jennifer Lopez, îngenuncheată de durere

Moartea lui Ray Liotta i-a șocat pe actorii de la Hollywood. Jennifer lopez a postat un mesaj emoționant. „Este o pierdere mare cea de azi. (…) Ray era partenerul meu în „Shades of Blue”. Primul lucru care îmi vine acum în minte este cât era de amabil cu copiii mei. Era tipul dur, dar atât de blând în interior! Poate de aceea era o plăcere să-l privești. Originalul „Goodfella””, a scris Lopez joi, în mesajul de condoleanțe dedicat răposatului actor.

Vedeta a rememorat și câteva momente petrecute împreună cu Liotta: „La prima scenă împreună, era între noi o energie aparte, un respect reciproc și am știut amândoi că va ieși ceva minunat. Ne plăcea să jucăm împreună, m-am simțit norocoasă că pot avea un asemenea partener de platou, un profesionist de la care pot învăța atâtea. Desigur, ca toți artiștii, era complicat, sincer, onest și cu paletă vastă de emoții, pe care le accesa imediat. Genial când juca, nu-l voi uita niciodată, îmi voi aminti mereu cu drag clipele petrecute împreună”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre